Knife fork icon red

Roberto's (Hilton Hotel)

7,9 (376 reviews)
96%

Wat 376 mensen zeggen over Roberto's (Hilton Hotel)

7.9
(376 reviews)
Eten
7.8
Service
8.1
Sfeer
7.7
96%
Schrijf een review

"Mooie gerechten, maar we waren binnen een uur al klaar met 3 gangen!"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

De gerechten waren heerlijk, al miste ik hier en daar wel wat groenten. Er had iets meer kleur op mijn bord gemogen. Verder vond ik de bediening vrij chaotisch. Alles werd heel snel achter elkaar geserveerd. We hadden een wijnarrangement en hadden de wijn van het voorgerecht nog niet op, of het hoofdgerecht werd al ...

Lees hele review

De gerechten waren heerlijk, al miste ik hier en daar wel wat groenten. Er had iets meer kleur op mijn bord gemogen. Verder vond ik de bediening vrij chaotisch. Alles werd heel snel achter elkaar geserveerd. We hadden een wijnarrangement en hadden de wijn van het voorgerecht nog niet op, of het hoofdgerecht werd al geserveerd. Bij het dessert moesten we zelf om de wijn vragen anders hadden we niks gekregen.

Kortom; gerechten waren lekker, bediening kan veel beter!

Maud op 28 augustus 2015

"Teleurstellende lunch"
3.7 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 4

Ik had veel verwacht van Roberto's en had me er op verheugd om hier te gaan lunchen en ben best teleurgesteld. Wellicht omdat het de Restaurant week was en ze geen aandacht aan het menu hadden besteed. We hadden een nagerecht besteld en kregen uiteindelijk een selectie van nagerechten, iets wat we dus niet hadden be...

Lees hele review

Ik had veel verwacht van Roberto's en had me er op verheugd om hier te gaan lunchen en ben best teleurgesteld. Wellicht omdat het de Restaurant week was en ze geen aandacht aan het menu hadden besteed. We hadden een nagerecht besteld en kregen uiteindelijk een selectie van nagerechten, iets wat we dus niet hadden besteld. Service viel ook tegen. Werd geen drinken aangeboden alleen maar water, uit eindelijk zelf om moeten vragen meerdere keren. En het was niet eens druk; 3 tafels!

Anoniem op 25 maart 2015

"Eerlijk en erg goed Italiaans"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eten bij Roberto's is altijd erg prettig, de bediening kan niet genoeg voor je doen en het eten is fantastisch. We hebben wel eens gehad dat het in totaal wat te veel was door de riante porties (en het is te lekker om te laten liggen) maar deze keer was het perfect op elkaar afgestemd.

Jelle op 21 maart 2015

"Goede ervaring bij Roberto's"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten was heerlijk, goede smaak. Bediening was vriendelijk en professioneel. Aangepast 2 keuze menu speciaal voor de restaurant week. Jammer dat er niet zoveel groente bij het hoofdgerecht zat. De tonijncarpaccio en de semifreddo waren overheerlijk!

Jacqueline op 16 maart 2015

"Perfect, wij gaan zeker nog een keer terug"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het diner was zeer verzorgd. De bediening was zeer attend. Sfeer van het restaurant is gezellig met een openhaard.

Van Niele op 09 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 138 1077 BG Amsterdam

Over Roberto's (Hilton Hotel)

Restaurant Roberto's in Amsterdam Zuid is een van de chicste restaurants van het stadsdeel. Hier kun je genieten van de klassieke Italiaanse sfeer en inrichting van het restaurant.

Het is een geweldige kaart die Roberto's presenteert. Klassieke gerechten worden afgewisseld met vernieuwende creaties. Handgemaakte pasta's, oude kazen en heerlijke gerechten met zeevruchten en andere lekkernijen uit de zee naast prachtige stukken vlees.

De wijnkaart van Roberto's is kwalitatief net zo goed als de menukaart van het restaurant. Volle rode wijnen, frisse witte wijnen en sparkelende dessertwijnen sieren de kaart. Voor elk gerecht is er een perfecte wijn. Hier vertelt men je alles over de wijnen en over de streken waar zij vandaan komen...

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden