Knife fork icon red

Roberto's (Hilton Hotel)

7,9 (376 reviews)
96%

Wat 376 mensen zeggen over Roberto's (Hilton Hotel)

7.9
(376 reviews)
Eten
7.8
Service
8.1
Sfeer
7.7
96%
Schrijf een review

"Vero Italiano"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als je echt goed Italiaans wilt eten in een authentieke eind '50 jaren stijl met een goede bediening dan is Roberto's het adres en bovendien mooi zonnig terras!

Maarten op 11 april 2016

"It's perfect"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

All Staff were very kindly and politely .
There were luxury place we had a goog time .
Main meal and dolce were very delicious but starter meal 's source looks like a little bit cheap .

wakako op 11 april 2016

"Prima eten, maar oubollige uitstraling"
7.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 5

Afgelopen zondag hier lunch gegeten met de restaurant week. Grote verwachtingen en werd ook waargemaakt. Het voorgerecht was fantastisch. Tonijn carpaccio lekker. Het hoofdgerecht was meer een tussengerecht, kip ravioli, wat zacht van smaak, maar tikkeltje te weinig. Het toetje was mooi opgediend en fris qua smaak. ...

Lees hele review

Afgelopen zondag hier lunch gegeten met de restaurant week. Grote verwachtingen en werd ook waargemaakt. Het voorgerecht was fantastisch. Tonijn carpaccio lekker. Het hoofdgerecht was meer een tussengerecht, kip ravioli, wat zacht van smaak, maar tikkeltje te weinig. Het toetje was mooi opgediend en fris qua smaak. De bediening was opmerkzaam. Na een klacht over de ravioli werd alles top opgepakt en afgehandeld.
De sfeer is wat oubollig en mag echt een metamorfose krijgen. Heeft een jaren '90 look en de hoek waar de bediening het bestek pakt is langs de wand vies.

Marita op 06 april 2016

"Altijd goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Roberto's is een restaurant waar je je nog echt een gast voelt. Het menu kon uitgebreid worden met de pasta, iets wat we niet konden weerstaan. Het bleek een goede keuze. We hebben weer heerlijk gegeten en een goede avond gehad.

Jelle op 12 september 2015

"Geweldige ambiance en diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg vriendelijk personeel wat je in het Engels/Italiaans aanspreek waardoor het een extra internationale allure krijgt. Het eten en de wijn waren voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

J. Braam op 07 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 138 1077 BG Amsterdam

Over Roberto's (Hilton Hotel)

Restaurant Roberto's in Amsterdam Zuid is een van de chicste restaurants van het stadsdeel. Hier kun je genieten van de klassieke Italiaanse sfeer en inrichting van het restaurant.

Het is een geweldige kaart die Roberto's presenteert. Klassieke gerechten worden afgewisseld met vernieuwende creaties. Handgemaakte pasta's, oude kazen en heerlijke gerechten met zeevruchten en andere lekkernijen uit de zee naast prachtige stukken vlees.

De wijnkaart van Roberto's is kwalitatief net zo goed als de menukaart van het restaurant. Volle rode wijnen, frisse witte wijnen en sparkelende dessertwijnen sieren de kaart. Voor elk gerecht is er een perfecte wijn. Hier vertelt men je alles over de wijnen en over de streken waar zij vandaan komen...

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden