Knife fork icon red

Roberto's (Hilton Hotel)

7,9 (376 reviews)
96%

Wat 376 mensen zeggen over Roberto's (Hilton Hotel)

7.9
(376 reviews)
Eten
7.8
Service
8.1
Sfeer
7.7
96%
Schrijf een review

"Roberto's: nog steeds heel goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten bij Roberto's en Hilton aan de Apollolaan is nog steeds een genoegen. Auto of fiets voor de deur parkeren, ditmaal niet op het mooie terras gaan zitten (februari), maar wel hartelijk ontvangen, echt internationale ambiance, met engelssprekende obers uit Italie en Oostblok: goede Service. We konden kiezen uit a ...

Lees hele review

Eten bij Roberto's en Hilton aan de Apollolaan is nog steeds een genoegen. Auto of fiets voor de deur parkeren, ditmaal niet op het mooie terras gaan zitten (februari), maar wel hartelijk ontvangen, echt internationale ambiance, met engelssprekende obers uit Italie en Oostblok: goede Service. We konden kiezen uit a la cate menu (3 keuzes), en kozen Burata van koemelk uit Puglia, met
ansjovis en bruschetta. Als hoofdgerecht tonijnsteak met geroosterde venkel, sinaasappelsaus en getoaste amandelen, echt top. Ook mooie wijnen, en een verrukkelijke dessert-kar met kazen en gebakjes, oa limoen en chocolade.
Roberto: helemaal OK dus!

willem op 18 februari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Service en de sfeer zijn prima, maar het eten niet zo. Het voorgerecht de calamares waren erg lekker. Maar bij het hoofdgerecht zaten geen groentes. De 'rare' tonijn was helemaal droog en er zat weinig smaak aan. Het kalfsvlees smaakte prima maar er zaten geen groente bij. Het nagerecht: gebak smaakte niet echt, hoe...

Lees hele review

Service en de sfeer zijn prima, maar het eten niet zo. Het voorgerecht de calamares waren erg lekker. Maar bij het hoofdgerecht zaten geen groentes. De 'rare' tonijn was helemaal droog en er zat weinig smaak aan. Het kalfsvlees smaakte prima maar er zaten geen groente bij. Het nagerecht: gebak smaakte niet echt, hoewel het er redelijk uitzag. Voor de sfeer is het een prima restaurant. Het eten iets minder.

Michael op 16 februari 2020
Geverifiëerd

"Solid Choice"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Although reception was a bit formal, interaction with staf turned to be very pleasant. Loved the food and ambiance. Free and safe parking option is a plus too. Solid choice.

DutchFoodie op 08 februari 2020
Geverifiëerd

"Genoten!"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Het was weer een avond volop genieten van het verrassingsmenu, en omdat ik daar de Mozzarella zo super lekker vind koos ik voor een extra vooraf!!!
Het toetje, de peer, was niet een echt succes voor ons.

Suzanne Engelsing op 01 april 2017

"Gezellige avond"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

We hadden een gezellige avond met vriendinnen bij Roberto's: lekkere wijn en eten, goede service, ongedwongen sfeer bij de open haard.

Evgeniya op 30 maart 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 138 1077 BG Amsterdam

Over Roberto's (Hilton Hotel)

Restaurant Roberto's in Amsterdam Zuid is een van de chicste restaurants van het stadsdeel. Hier kun je genieten van de klassieke Italiaanse sfeer en inrichting van het restaurant.

Het is een geweldige kaart die Roberto's presenteert. Klassieke gerechten worden afgewisseld met vernieuwende creaties. Handgemaakte pasta's, oude kazen en heerlijke gerechten met zeevruchten en andere lekkernijen uit de zee naast prachtige stukken vlees.

De wijnkaart van Roberto's is kwalitatief net zo goed als de menukaart van het restaurant. Volle rode wijnen, frisse witte wijnen en sparkelende dessertwijnen sieren de kaart. Voor elk gerecht is er een perfecte wijn. Hier vertelt men je alles over de wijnen en over de streken waar zij vandaan komen...

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden