Bolenius*

Frans
6,5 (3 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 3 mensen zeggen over Bolenius*

6.5 Gebaseerd op 3 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Hele leuke avond gehad @Bolenius. Het eten was heerlijk en ook de service was uitstekend. De gerechten waren stuk voor stuk verrassend, en de zwezerik was het lekkerste gerecht wat ik het afgelopen jaar op heb:) Ook van de kreeft heb ik erg genoten. Wat mij betreft zeker een aanrader dit restaurant!

Anoniem op 03 september 2012

5.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 5

tjonge, wat een overgewaardeerde tent. Afgelopen tijd erg veel gehoord over dit restaurant, maar wat een tegenvaller. De gerechten zien er allemaal prachtig uit, maar missen 2 belangrijke dingen:
smaak en samenhang. Houtskool van casave gewoon goor, ijs van ui geen succes, kortom geen lang leven beschoren, als het aan ons ligt, wat een drama tent!

hans de geus op 09 maart 2012

5.3 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 5

Vol verwachting klopte ons hart maar van dit restaurant werd het heel stil. Keuken viel ons zwaar tegen, gerechten hadden allemaal spannende namen maar smaakte echter saai. Sfeer is ook niet een trekpleister hier. Er zijn beter restaurants in Amsterdam...

Bas Boer op 10 januari 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bolenius*

Keuken: Frans

Het moderne en stijlvolle restaurant Bolenius is gevestigd op de Zuid-As van Amsterdam. Restaurant Bolenius is een oase van rust op de drukke en gehaaste Zuid-As.

Tussen de Iconische kantoorgebouwen en architectonische woontorens kun je dineren op op culinair top niveau. Restaurant Bolenius onderscheidt zich mede door de eigen moes- en kruidentuin gelegen naast het restaurant.

De keuken is onderleiding van SVH Meesterkok Luc Kusters. Luc is naast zijn taak als topchef en eigenaar van restaurant Bolenius ook druk als mede oprichter van Dutch Cuisine, een initiatief om de Nederlandse keuken en eetcultuur te koesteren en te promoten. Alle gerechten zijn daardoor ook duurzaam voor mens en milieu.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden