Knife fork icon red

't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

€ 30,-

Waanzinnig 4-gangen Chef's menu!

't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

9,1 (62 reviews)

Waanzinnig 4-gangen Chef's menu! € 30,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 4-gangen Chef's menu!
€ 30,-

In het prachtige Groningen is het voortreffelijke restaurant 't Koetshuys gevestigd. Door de ongedwongen sfeer en het vriendelijke personeel voelt elk bezoek weer als thuiskomen. Naast de fijne gastvrijheid weet het keukenpersoneel overheerlijke gerechten te serveren. Dankzij de verse ingrediënten en de perfecte smaakcombinaties is elk gerecht een culinaire verrassing.

Speciaal voor DiningCity heeft restaurant 't Koetshuys een waanzinnig 4-gangen Chef's menu samengesteld voor slechts € 30,- p.p.! Wacht dus niet langer en reserveer snel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fenomenaal 3-gangen keuzemenu
€ 26,95

In het rustige Groningen vind je het fantastische restaurant 't Koetshuys. Gezelligheid en oprechte gastvrijheid zijn hier elke dag weer terug te vinden. Het personeel zorgt er met verrukkelijke gerechten voor dat jij een onvergetelijke avond zult hebben. Een avond waar je niks tekort zal komen, staat op jou te wachten bij Restaurant 't Koetshuys. De menukaart is beknopt en overzichtelijk zodat alles ook écht lekker is. Bij 't Koetshuys wordt met verse en kwalitatief hoogstaande producten gewerkt en dit proef je dan ook terug in de voortreffelijke gerechten.

Wil je dit graag allemaal zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer nu een fenomenaal 3-gangen keuzemenu voor slechts € 26,95 p.p.!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 62 mensen zeggen over 't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

9.1
(62 reviews)
Eten
9.2
Service
9.3
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was KLASSE!!!! Lof voor de kok EN lof voor de bediening!

A. Hamming op 13 maart 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

plezierig ontvangen en goed geregled dat wij snel eten kregen omdat we op tijd weer ergens anders moesten zijn. Hulde

Philip Everts op 09 maart 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Prima eten, goede, prettige bediening, maar veel omgevingslawaai, vermoeiend. We moesten hard praten om elkaar te kunnen verstaan. Heb wel begrepen dat er alles aan gedaan gaat worden om geluidshinder te verminderen. Vandaar iets mindere beoordeling voor sfeer/ context.

Marja Kootte op 07 maart 2020
Geverifiëerd

"Misleid met dinercheque"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Lekker gegeten, maar bij de afrekening een forse teleurstelling. Het enthousiast aanbevolen aperitief bleek 7,50 te zijn, voor een fles plat water word (zonder dit te melden) 5,75 gerekend en de dinercheque van 20 euro is hier een misleidende actie. Het menu van 33,50 waar de dinercheque een korting van 20 euro op g...

Lees hele review

Lekker gegeten, maar bij de afrekening een forse teleurstelling. Het enthousiast aanbevolen aperitief bleek 7,50 te zijn, voor een fles plat water word (zonder dit te melden) 5,75 gerekend en de dinercheque van 20 euro is hier een misleidende actie. Het menu van 33,50 waar de dinercheque een korting van 20 euro op geeft bestaat niet. Bij navraag wordt verteld dat het menu op de kaart van 26,75 hetzelfde menu is en dat er gewoon 20 euro van de rekening afgaat. En wat blijkt als ik de rekening krijg: er wordt 33,50 gerekend voor het menu .Dus geen 20 euro korting, maar 6,75 euro. Ik voel me misleid. De restauranthouder vind dit absoluut reeel. Wij zijn met een naar gevoel vertrokken en gaan hier niet meer heen.

Consument op 05 maart 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Eten en service prima. Nergens stonden de prijzen van de wijnen vermeld. Bleek € 5,50 per glas te zijn. Dat vonden we best wel duur. Verder moesten we voor een flesje water van 0,7 liter € 5,75 betalen. We vinden dit ook erg duur. Op de vraag naar kraanwater werd niet ingegaan. We vinden dit niet voor herhaling vatbaar.

Wim van den Houten op 26 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Blekerstraat 22 9718 EC Groningen

Over 't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

Net buiten de drukte van het centrum zit een klein horeca-pleintje verscholen in de Blekerstraat. Restaurant 't Koetshuys is in het voorjaar van 2018 overgenomen door Janieke. Ze had als doel uiteten gaan weer leuk te maken! Gewoon gezellig en oprechte gastvrijheid. De bediening verrast je met zelfgemaakte drankjes maar op de kaart niet te veel poespas. Een beknopte en overzichtelijke kaart zodat alles ook écht lekker is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Groningen e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden