Restaurant N.A.P.

Frans, Italiaans | €€
9,0 (92 reviews)
92% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 39,95

Restaurant N.A.P.

Frans, Italiaans | €€
9,0 (92 reviews)
92% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 39,95

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
4-gangen Gault&Millau diner
€ 39,95

Restaurant N.A.P. doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen gault&millau diner . Ontdek Restaurant N.A.P. nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen gault&millau diner .

Reserveer nu jouw tafel bij Restaurant N.A.P.!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 34,50

Restaurant N.A.P. doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen gault&millau lunch. Ontdek Restaurant N.A.P. nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen gault&millau lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij Restaurant N.A.P.!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 92 mensen zeggen over Restaurant N.A.P.

9.0 Gebaseerd op 92 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fantastisch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super leuk restaurant, fijne bediening, fantastische gerechten. Alles goed bereid en verrassende smaken. Echte aanrader!

Saar Mi op Gister
Geverifiëerd

"Een dikke 10"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Culinair en creatief, mooi geserveerd en heerlijk van smaak, zonder meteen de hoofdprijs te betalen.

Ageeth Korten op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gewoon goed

RFMR van de Wouw op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Vooral de wijnen memorabel"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Prettige ontvangst in dit restaurant met een ingetogen sfeer (op de grote schilderijen met veel goudkleur na) en voldoende ruimte rond de tafels. Het 4-gangen Gault Millaut menu werd in een rap tempo opgediend. Wij vonden de erste 3 gangen redelijk (gepocheerd ei in een flauwe speksaus als tussengerecht), goed (sala...

Lees hele review

Prettige ontvangst in dit restaurant met een ingetogen sfeer (op de grote schilderijen met veel goudkleur na) en voldoende ruimte rond de tafels. Het 4-gangen Gault Millaut menu werd in een rap tempo opgediend. Wij vonden de erste 3 gangen redelijk (gepocheerd ei in een flauwe speksaus als tussengerecht), goed (salade met o.a. geroosterde aubergine) tot uitstekend (zeebaarsfilet). De wijnen uit het arrangement waren pittig geprijst maar werden door de voorkomende sommelier ruim geschonken en bevielen uitstekend. Het dessert viel uit de toon: de 3 dobbelstenen broodpudding met wat vanille parfait en creme anglaise konden ons absoluut niet bekoren. De frisse fruitigheid van de hierbij geschonken Moskateller viel helemaal weg. Goede koffie met huisgemaakte bonbons. Onze jonge ober nam helaas niet de moeite om ons bij het weggaan gedag te zeggen (zijn collega's overigens wel). Alles bij elkaar op de wijnen na geen memorabele avond voor ons.

Gala (1 review) op 19 maart 2023
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Prima keuken in een fijne ambiance met dito bediening

M.C. Clevers op 17 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bloemendaal e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant N.A.P.

Keuken: Frans, Italiaans

Restaurant N.A.P. ligt op de mooiste plek van Bloemendaal, net over de grens van Haarlem. De inrichting is zonder twijfel hip en modern. De eigentijdse en moderne gerechten strelen je smaakpapillen. Restaurant N.A.P. heeft veel aandacht voor vis, groente en seizoensproducten. De spannende smaakcombinaties laten je steeds weer verrassen. De chef zorgt samen met zijn gastheer voor een geweldige avond vol culinaire gerechten en overheerlijke wijnen. Wil je ook gastronomisch genieten van een stukje Amsterdam aan het Kerkplein van Bloemendaal? Boek dan snel een tafel bij Restaurant N.A.P.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bloemendaal e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden