FAK Utrecht

Fusion, Frans, Japans / Sushi |
8,4 (162 reviews)
90% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 162 mensen zeggen over FAK Utrecht

8.4 Gebaseerd op 162 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"What the Fak, wat slecht "
2.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 3

Wat een tegenvaller.

Muziek
Het was rustig, maar we kregen een tafel aangewezen aan het raam onder een muziekbox waaruit zulke harde muziek kwam dat we geen normaal gesprek konden voeren. Tot tweemaal toe hebben we gevraagd of het misschien wat zachter kon, maar hij stond volgens de eigenaar helemaal niet hard ...

Lees hele review

Wat een tegenvaller.

Muziek
Het was rustig, maar we kregen een tafel aangewezen aan het raam onder een muziekbox waaruit zulke harde muziek kwam dat we geen normaal gesprek konden voeren. Tot tweemaal toe hebben we gevraagd of het misschien wat zachter kon, maar hij stond volgens de eigenaar helemaal niet hard en normaal gesproken stond de muziek veel harder aan, dus we moesten maar van geluk spreken dat het nu geen disco naar Fak-begrippen was. Voor wie die muziek überhaupt aanstond was onduidelijk, want de zaak was inmiddels leeg.

Eten
Nadat we om 20.15 uur uit de plakkerige plastic kaart hadden besteld (het restaurantjes was gewoon drie gerechten naar keuze), werd ons een hapje beloofd als we tien minuten telefoonvrij zouden zijn. Dat was al apart, want we hadden onze telefoons allemaal in onze tassen. De hapjes kwamen pas vlak voor het toetje en bestonden uit koudgeworden Vietnamese loempia’s. De rest van het eten kwam voor een van ons drieën allemaal tegelijk, terwijl de anderen nog een half uur moesten wachten, niet heel gezellig en ook onnodig. Het duurde allemaal vrij lang. Kwalitatief was het een stuk minder, maar wel duurder dan de gemiddelde all you can eat Japanner. De friet (dat was het Franse van Fak, denk ik) was erg zout en over de sushi zat veel te veel mayonaise, maar die konden we er gelukkig vanaf schrapen. De Vietnamese pannenkoeken waren te lang in de magnetron opgewarmd, want je kon hiermee je buurman doodslaan.

En net nadat we onze laatste hap van de toetjes op hadden, kwam om 22.30 uur ineens ongevraagd de rekening, want de zaak ging NU sluiten, werd ons verteld. Op geen enkel moment was ons nog gevraagd of we misschien nog iets wilden drinken. We rekenden beduusd af en constateerden nog dat er niets met de restaurantweek was gedaan. Fak, hier komen we dus nooit meer terug!

Lekkerbekje op 14 maart 2023
Geverifiëerd

"Leuke ambiance en concept"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Aardig personeel en eten was goed, maar uitserveren was echt een drama. Bestelling luk raak door elkaar ontvangen en bijgerechten kwamen toen we eigenlijk al klaar waren.

Nander de Jong op 11 maart 2023
Geverifiëerd

"Lekker maar lang wachten"
7.0 Keuken 9 | Service 5 | Sfeer 7

Heerlijk eten, maar het duurt lang voor ze bij je tafeltje komen om bestelling op te nemen.

Joëlle Brons op 03 maart 2023
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Lekker gegeten, gerechten zagen er ook goed uit

Erik HURKMANS op 24 februari 2023
Geverifiëerd

"Leuke ontdekking"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De kaart is afwisselend, de hapjes ruim en lekker. Personeel zoals je ze zelf zou willen hebben, attent.

Boesje op 23 februari 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over FAK Utrecht

Keuken: Fusion, Frans, Japans / Sushi

Wat vind je op de kaart van FAK? Franse en Aziatische gerechten die je kunt delen met je tafelgenoten (of lekker voor jezelf houdt, natuurlijk). FAK staat namelijk voor – jawel – French Asian Kitchen. Je bestelt er Aziatische steak tartaar, een frietje caviaar, kippendijen, sushi en meer lekkers. Qua toetjes staan er onder andere cheese cake en crème brûlée op de kaart. Grappig detail: je kunt bij de toetjes uit maar liefst vier formaten kiezen.

FAK’s interieur heeft een duidelijk chill vibe, met wat zichtbare bakstenen, veel levendig groen en Aziatische, op de markt geïnspireerde neon borden. Vrolijke muziek vult de zaak en de crew is vriendelijk

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden