Caffe Milo

Pizza, Modern, Italiaans | €€ | Menu
7,1 (10 reviews)
75% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 10 mensen zeggen over Caffe Milo

7.1 Gebaseerd op 10 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Great service, good food and cocktails"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We had a shared menu. Was a lot of food, fresh and tasty.

Chloe op 22 april 2024
Geverifiëerd

"Eten op drukke plaats"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Restaurant op onrustige verkeershoek. Voor wie van reuring houdt is dat prima. Voor wie rustig wil eten minder.
Hoofdgerecht spaghetti primaw. :pinsa salmone viel wat tegen. Bediening o.k.

Leonore Heineman op 14 mei 2023
Geverifiëerd

"Eten"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Lekkker eten ,Pinzaas waren wat smakeloos,flauw,kan beter.Wijn erg lekker zo ook voorgerecht en toetje.Het was er wel erg fris aan het raam.

Marjan Hustinx op 08 januari 2023
Geverifiëerd

"niet gastvrij"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Er was voetbal op een grootscherm bij binnenkomst moet je langs het scherm lopen om bij bij de bar te melden daar staat een medewerker je te woord in het engels spreekt geen Nederlands(daar heb ik al een hekel aan)Vervolgens komt er een medewerkster spreekt gelukkig wel Nederlands geeft aan dat ik bij de reservering...

Lees hele review

Er was voetbal op een grootscherm bij binnenkomst moet je langs het scherm lopen om bij bij de bar te melden daar staat een medewerker je te woord in het engels spreekt geen Nederlands(daar heb ik al een hekel aan)Vervolgens komt er een medewerkster spreekt gelukkig wel Nederlands geeft aan dat ik bij de reservering had vermeld alleen pizza. Ik heb niets aangegeven bij de reservering. Vervolgens vraagt zij om een bon van de restaurant actie deze had ik gefotografeerd in mijn telefoon bij het open bleef de serveerster continu meekijken in mijn telefoon ik heb aangegeven dat ik de foto niet kon vinden en heb de drankjes afgerekend en ben vertrokken . Dit is eens maar nooit meer.

broer konijn op 19 december 2022
Geverifiëerd

"Lekker tapa's plankje"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

prettig restaurant waar een gesprek met tafelgenoten mogelijk was. Geen harde muziek!
Prijs/kwaliteit is top

Marlène Talan op 10 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Caffe Milo

Keuken: Pizza, Modern, Italiaans

Dicht bij hartje Amsterdam is Caffe Milo centraal gelegen tegenover het Oosterpark. Caffe Milo is erg makkelijk te bereiken vanaf zowel het centrum als de stadsring. Iedere dag kun je van vroeg tot laat terecht om moderne klassiekers uit de Italiaanse keuken te proeven, zoals de Pinsa*, originele pasta's, risotto en vele andere Italiaanse lekkernijen. De Pinsa is een gezonde, lichte & glutenarme variant van de pizza in een ovale vorm. Bovendien bevat het minder vet maar is het net zo lekker als de originele Italiaanse pizza! Het terras dat een uitzicht heeft op het Oosterpark, is een van de gezelligste terrassen in Amsterdam. Gastvrijheid is belangrijk voor Caffe Milo en het is dan ook belangrijk dat de gasten zich op hun plek voelen.

Kom genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten op het meest prachtige terras in Amsterdam!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden