Knife fork icon red

Aandacht voor Eten

€ 27,-

Fantastisch 4-gangen diner! (9 gerechten)

Aandacht voor Eten

8,6 (80 reviews)

Fantastisch 4-gangen diner! (9 gerechten) € 27,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 4-gangen diner! (9 gerechten)
€ 27,-

Geniet nu van een heerlijk 5-gangen diner in hartje Utrecht!

Heerlijk tafelen met een groot gezelschap of juist intiem, aan de voorkant van het restaurant of achter in de geheime tuin. Tussen de olijvenbomen waan je je in Italië! De geheime tuin heeft een zonnedak, dat bij mooi weer heerlijk open kan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 80 mensen zeggen over Aandacht voor Eten

8.6
(80 reviews)
Eten
8.5
Service
8.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Erg lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was erg lekker! Heerlijke tussengerechten en hoofdgerechten van precies de juiste hoeveelheden. De borden waren zeer mooi opgemaakt en met fijne verschillende ingrediënten. We hadden een wijnarrangement genomen en de wijnen waren ook heerlijk. Er werd de tijd genomen om te vertellen over de wijn waar het va...

Lees hele review

Het eten was erg lekker! Heerlijke tussengerechten en hoofdgerechten van precies de juiste hoeveelheden. De borden waren zeer mooi opgemaakt en met fijne verschillende ingrediënten. We hadden een wijnarrangement genomen en de wijnen waren ook heerlijk. Er werd de tijd genomen om te vertellen over de wijn waar het vandaan kwam, hoe het is gemaakt en leuke weetjes over bijvoorbeeld het etiket van de fles.
De gerechten kwamen soms wel wat snel achter elkaar waardoor je een klein beetje het idee had dat ze haast hadden en je het eten niet echt kon laten zakken. Verder een erg vriendelijke service, mooi restaurant en echte aandacht voor het eten.

Bram op 12 maart 2018

"Heel lekker!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Super personeel!

Bianca op 09 maart 2018

"Wat een aandacht !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een leuke verassing en wat een heerlijk restaurant. Aandacht voor het eten, aandacht voor de wijnen en aandacht voor het detail in de aankleding en inrichting. Belangrijkste misschien wel; aandacht voor de klant. Zeer vriendelijk, informatief en charmant. Zeker een aanrader!

Oscar op 09 maart 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een aandacht voor eten! Het hele concept klopt van bediening tot inrichting, van sfeer tot toiletbezoek. Geweldig. Ik raad vooral de familiekamer aan. Laat je verrassen!

Maaike op 09 maart 2018

"Prima gegeten!"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Het duurde vaak lang voor de bediening ons hielp. Lege glazen, vragen om de rekening etc duurde even. Maar het eten was top. Wel veel! De familietafel heeft 5 gerechten. Allemaal lekker, maar ik kreeg lang niet alles op.

Daphne op 05 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Biltstraat 48 3572 BC Utrecht

Over Aandacht voor Eten

Puurdere liefde dan liefde voor eten bestaat niet. Restaurant Aandacht voor Eten in Utrecht verwent de gasten met pure producten en heerlijke Italiaanse gerechten.

Bij restaurant Aandacht voor Eten kun je intiem of met een groot gezelschap tafelen, aan de voorkant van het restaurant of achterin de geheime tuin. Wanneer je de tuin betreedt, krijg je het gevoel van Italie wanneer je jezelf onder de olijfbomen waant. De geheime tuin heeft ook een open dak dat bij mooi weer open kan.

Restaurant Aandacht voor Eten houdt rekening met jouw culinaire wensen. Zo heb je een ruime keuze uit heerlijke gerechten op de authentieke menukaart. Daarnaast worden er ook heerlijke seizoensgebonden gerechten geserveerd. Kom genieten van de heerlijke culinaire creaties van restaurant Aandacht voor Eten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden