Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Aandacht voor Eten

€ 27,-

Fantastisch 4-gangen diner! (9 gerechten)

Aandacht voor Eten

8,8 (59)

Fantastisch 4-gangen diner! (9 gerechten) € 27,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 4-gangen diner! (9 gerechten)
€ 27,-

Geniet nu van een heerlijk 5-gangen diner in hartje Utrecht!

Heerlijk tafelen met een groot gezelschap of juist intiem, aan de voorkant van het restaurant of achter in de geheime tuin. Tussen de olijvenbomen waan je je in Italië! De geheime tuin heeft een zonnedak, dat bij mooi weer heerlijk open kan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Aandacht voor Eten

8.8
(59 reviews)
Eten
8.7
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 7

Prettige en aangename sfeer, tot 1958 was dit de banketbakkerij van mijn ouders dus ook nieuwsgierig naar de veranderingen.

Jos Timmer op 13 november 2019

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Het restaurant was gezellig en de service was goed. Het eten was erg lekker. Alleen vond ik het erg tegenvallen dat we alle gerechten moesten delen, inclusief het hoofdgerecht. Het voorgerecht was een gedeelde plank, dat was gezellig en logisch. Maar het tussengerecht en het hoofdgerecht was gewoon één bord waar we vanaf moesten scheppen en de hoeveelheid was ook voor 1 persoon. Ik vind het erg jammer en heel zonde van mijn geld, dat we voor één menu 37 euro hebben betaald, maar halve gerechten kregen. Hierdoor beveel ik dit restaurant helaas niet aan. Jammer, want wanneer er iets meer zorg was besteed aan eigen borden en iets grotere porties, had ik dit een goed restaurant gevonden.

Hanneke op 27 oktober 2019

4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Helaas was het geen fantastisch 4 gangen diner zoals aangegeven op de diningcity website.
We kregen een familie tafel menu. Dit betekende dat met uitzondering van de plank met anti pasti. Waarop redelijk rekening gehouden werd met 4 personen ( alhoewel een uitje delen met 4 best moeilijk is). De rest op twee borden werd geserveerd welke zonder verdere op dien bestek gedeeld kon worden op kleine bordjes. Kortom het was
eigenlijk een menu voor een persoon wat gedeeld moest worden met twee personen. Tja dan is het eigenlijk best een duur menu en is de prijs waarde verhouding zoek. Hiervan tijdens het eten melding gemaakt ook aangegeven dat het niet past bij de belofte van diningcity. Echter er werd aangegeven dat dit een verouderde site was en dat hierna gekeken ging worden. Er waren hier al eerder klachten over gemeld, werd ons mede gedeeld. Helaas past de avond dan niet meer bij de verwachting.Het eten was zeker niet slecht maar ook zeker niet bijzonder. Niet echt een aanrader.

Georgette op 24 oktober 2019

6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Het eten was lekker, maar toch ben ik minder enthousiast dan voorheen. Dat heeft deels te maken met de gerechten, maar ook met de omgeving rond onze tafel. Het lawaai van de tafel naast ons was overweldigend. Een groep van een man of twintig overheerste echt alles. Fijn dat ze hun nagerecht achterin het restaurant mochten gaan uitkiezen en eten. Einde van de avond eindelijk rust. Mijn opmerking na afloop over de hinder had weinig effect. Bediening was vriendelijk, maar niet meer dan dat. Jammer. Mijn enthousiasme voor dit restaurant was enorm, maar is nu wat minder.

WendyB op 10 oktober 2019

7.3 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 6

Prima gegeten, maar geen grootse smaaksensatie.
Bediening is wel erg goed: vriendelijk en bekwaam.

Fijnproever op 08 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Biltstraat 29 3572 AC Utrecht

Over Aandacht voor Eten

Puurdere liefde dan liefde voor eten bestaat niet. Restaurant Aandacht voor Eten in Utrecht verwent de gasten met pure producten en heerlijke Italiaanse gerechten.

Bij restaurant Aandacht voor Eten kun je intiem of met een groot gezelschap tafelen, aan de voorkant van het restaurant of achterin de geheime tuin. Wanneer je de tuin betreedt, krijg je het gevoel van Italie wanneer je jezelf onder de olijfbomen waant. De geheime tuin heeft ook een open dak dat bij mooi weer open kan.

Restaurant Aandacht voor Eten houdt rekening met jouw culinaire wensen. Zo heb je een ruime keuze uit heerlijke gerechten op de authentieke menukaart. Daarnaast worden er ook heerlijke seizoensgebonden gerechten geserveerd. Kom genieten van de heerlijke culinaire creaties van restaurant Aandacht voor Eten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden