Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 35 mensen zeggen over 't Sfeerhuys
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met Restaurant week hebben mijn vriendin en ik deze keer 't Sfeerhuys uitgeprobeerd. Een erg fijne avond gehad! De bediening was prettig(netjes en toch erg huiselijk). Het eten was daarnaast ook erg lekker. Het enige kleine minpuntje was dat het erg lang duurde voordat onze lege borden van het hoofdgerecht werden afgeruimd. maar overal zeker een aanrader!
Genoten van het speciale verrassende restaurant week menu met bijpassend wijnarrangement. De kok had er echt wat bijzonders van gemaakt! Het was echt een heerlijke avond uit!
In tegenstelling tot andere reviews een aanrader. Gezellige avond gehad. Heerlijk gegeten, juiste verhoudingen en precies genoeg. Goede en vriendelijke bediening die behulpzaam was, maar niet te aanwezig. Prijs kun je over twisten. Met de restaurantweek prima, als het buiten de restaurantweek duurder is staat de verhouding prijs / exclusiviteit niet in verhouding.
Het was een belevenis bij 't Sfeerhuys. We hebben er heerlijk gegeten. Mooi geserveerde gerechten. Alles supervers en smakelijk. Ongedwongen sfeer, professioneel niet opdringerig personeel. Goede sfeer. We komen zeker een keer terug.
Gezellige avond gehad. Veel werk van het eten gemaakt, echter niet altijd de juiste smaak. De combinatie van wijn en gerecht kan beter.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over 't Sfeerhuys
Keuken: Frans, Nederlands
Iedere dag je best doen en er iets moois van maken. Een toegewijd team in onze keuken, met een chef met liefde voor het vak zorgen ervoor dat wij iedere dag mooie, eerlijke gerechten, hapjes en eigen patisserie kunnen serveren. Aan onze gasten in het restaurant, aan bruiloftsgasten of aan andere partijen.
Verrassingsdiner op zondag Geniet van ons verrassingsdiner op zondagavond. Eerlijke seizoensgerechten met verse ingrediënten en kruiden uit eigen tuin.
Proef ‘t Sfeerhuys Iedere maand zal ons restaurant één donderdag in het teken staan van een bepaald thema. Zo kunnen we de diversiteit van onze keuken met iedereen delen. Wil je een keer iets anders? kijk dan wat de chef en zijn leerlingen de komende maanden allemaal zullen bereiden op deze Proefavonden.
“Zoveel mogelijk vers en veel groenten. De basis van onze keuken is puur en klassiek, met een Bourgondische uitstraling en mondiale invloeden. Sier? Alleen als die functioneel is, want alles moet eetbaar zijn.”