Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

't Sfeerhuys

8,3 (34 reviews)

Wat 34 mensen zeggen over 't Sfeerhuys

8.3
(34 reviews)
Eten
8.0
Service
8.4
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 3 gangen gegeten tijdens Restaurantweek. Eerste gang van kip lekker bereid. hoofdgerecht (bok) onze favoriete gang! Ook dessert van melk (en eentje met chocolade) heerlijk en divers.

Judith op 25 maart 2019

"Van kop tot staart"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Producten gegeten waarvan ik ze nooit zelf had gekozen. Maar blij verrast, heerlijk gegeten! Bijzondere avond.

Sanne op 24 maart 2019

"Genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles klopte deze avond. We konden meegaan met het speciale thema van de maand. Van koptotstaart. Alle ingrediënten van kip, vis en andere dieren kwamen aan bod. Een waar genoegen om hiervan deel uit te maken. Alles metveelliefde gemaakt en voortreffelijk van smaak en presentatie. Een regelrechte aanrader

Jean op 23 maart 2019

"Diner met vriendin "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vrijdag 8 april heb ik met mijn vriendin in het sfeerhuis gegeten.
Wij werden hartelijk ontvangen door de gastheer .
Na 2 orginele amuses en heerlijk brood kwam de watercress soep met watercress beignets erin ,heel apart en smakelijk.Tusséngercht graved lachs.
Hoofdgerecht,voor mijn vriendinn de vis waar ze geen...

Lees hele review

Vrijdag 8 april heb ik met mijn vriendin in het sfeerhuis gegeten.
Wij werden hartelijk ontvangen door de gastheer .
Na 2 orginele amuses en heerlijk brood kwam de watercress soep met watercress beignets erin ,heel apart en smakelijk.Tusséngercht graved lachs.
Hoofdgerecht,voor mijn vriendinn de vis waar ze geen saus bij wilde en kreeg ipv geroosterde hazelnoten wat ze erg lekker vond .Ik kreeg 2 bereidingen van Leurse angus ,ook perfect ! Voor het dessert was helaas geen plaats meer... Wij bevelen dit restaurant van harte aan en ik kom zeker na onze vakantie terug met mijn echtgenoot !

Lucia Boode op 11 april 2016

8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten. Alleen jammer dat de bouillon lauw was. Toen wij hiervan iets zeiden tegen de bediening werd hier wel heel serieus mee omgegaan. Verder vonden wij het koud in het restaurant. Buiten dit alles een heerlijke, gezellige avond gehad op een bijzondere locatie.

Mireille op 16 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Looimolenweg 15 6542 JN Nijmegen

Over 't Sfeerhuys

Iedere dag je best doen en er iets moois van maken. Een toegewijd team in onze keuken, met een chef met liefde voor het vak zorgen ervoor dat wij iedere dag mooie, eerlijke gerechten, hapjes en eigen patisserie kunnen serveren. Aan onze gasten in het restaurant, aan bruiloftsgasten of aan andere partijen.


Verrassingsdiner op zondag Geniet van ons verrassingsdiner op zondagavond. Eerlijke seizoensgerechten met verse ingrediënten en kruiden uit eigen tuin. 


Proef ‘t Sfeerhuys Iedere maand zal ons restaurant één donderdag in het teken staan van een bepaald thema. Zo kunnen we de diversiteit van onze keuken met iedereen delen. Wil je een keer iets anders? kijk dan wat de chef en zijn leerlingen de komende maanden allemaal zullen bereiden op deze Proefavonden.
“Zoveel mogelijk vers en veel groenten. De basis van onze keuken is puur en klassiek, met een Bourgondische uitstraling en mondiale invloeden. Sier? Alleen als die functioneel is, want alles moet eetbaar zijn.”

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden