Knife fork icon red

Grill Restaurant El Torado

8,6 (10 reviews)

Wat 10 mensen zeggen over Grill Restaurant El Torado

8.6
(10 reviews)
Eten
8.5
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Super gezellige en grappige ober Mario. De sfeer was relaxt en aangenaam. Het eten was prima te doen, vlees was supermals. Alleen de opmaak kon veel beter, we hadden tortilla chips dat was gewoon doritos, guacamole was koud uit de koelkast, de opmaak van het voorgerecht was ook slordig net zoals het hoofdgerecht. To...

Lees hele review

Super gezellige en grappige ober Mario. De sfeer was relaxt en aangenaam. Het eten was prima te doen, vlees was supermals. Alleen de opmaak kon veel beter, we hadden tortilla chips dat was gewoon doritos, guacamole was koud uit de koelkast, de opmaak van het voorgerecht was ook slordig net zoals het hoofdgerecht. Toetje hetzelfde. Dat is wel jammer. Met wat meer aandacht voor het eten zou het een veel hogere score krijgen.

Dida op 22 februari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten. Goede bediening door aardig personeel!

A. op 09 februari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Was lekker, maar niet bijzonder. En de kerstboom staat nog.

Robbin de Bruijn op 19 januari 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

El Torado, een stek om nog eens te gaan dineren. De voorgerechten, Argentijnse pasteitjes en worstjes, namen alle mogelijke twijfels weg.
V.w.b. het hoofdgerecht , een medium gebakken sirloin steak en een rare rib-eye steak waren beide van Argentijnse Pampa's top kwaliteit .
De op juiste temperatuur geschonken ...

Lees hele review

El Torado, een stek om nog eens te gaan dineren. De voorgerechten, Argentijnse pasteitjes en worstjes, namen alle mogelijke twijfels weg.
V.w.b. het hoofdgerecht , een medium gebakken sirloin steak en een rare rib-eye steak waren beide van Argentijnse Pampa's top kwaliteit .
De op juiste temperatuur geschonken Argentijnse rode wijn deed het tango gevoel in je ontwaken. De sfeer, waarschijnlijk ook door de locatie, was wel wat toeristisch en luidruchtig en de nog steeds knipperende lichtjes in de kerstboom op 17 januari bevestigde het vermoeden dat waarschijnlijk ook hier de Latijnse mentaliteit van "niet vandaag, maar mañana", vaak wordt toegepast. Samengevat een dikke 8.

Marco Viñedo op 18 januari 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Klein Argentijns restaurantje is hoog staand maar wel leuk,bediening was wat minder de ober begreep niet erg goed wat we wilden maar uit eindelijk kwam het toch goed.

hans v.d. sluis op 26 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Reguliersbreestraat 25 1017 CL Amsterdam

Over Grill Restaurant El Torado

Bij restaurant El Torado in Amsterdam kan je heerlijk Argentijns genieten. Het restaurant is al meer dan 20 jaar een begrip in Amsterdam. Het restaurant heeft veel sfeer en doet je denken aan een stukje Argentinië. De menukaart staat vol met diverse en verrukkelijke gerechten uit de Argentijnse keuken. De keukenbrigade heeft veel passie voor het vak en dit proef je in elk gerecht. Kom genieten op het Rembrandtplein in Amsterdam van een stukje Argentinië.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden