Knife fork icon red

Graphite*

9,4 (40 reviews)

Wat 40 mensen zeggen over Graphite*

9.4
(40 reviews)
Eten
9.7
Service
9.3
Sfeer
9.3
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gekozen voor het 10 items menu. Een persoonlijk welkom bij binnenkomst. Loungmuziek die speelt is zacht genoeg om je tafelgenoot te kunnen verstaan en hard genoeg om geen hinder van andere gast gespekken te hebben. Alles items waren heerlijk van smaak en een plaatje voor het oog. Wij komen zeker nog terug.

Joke op 07 november 2019

"DINER - MUZIEK = 9 - 0"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Restaurant Graphite is op zich een pareltje. Al de binnenkomst is spannend en het kleine restaurant met 9 tafeltjes is intiem en gezellig. Het diner is perfect met uitgekiende mooie kleine gerechten die in een prettig tempo worden geserveerd. De wijnen zijn uitstekend maar wel wat aan de dure kant. De service is att...

Lees hele review

Restaurant Graphite is op zich een pareltje. Al de binnenkomst is spannend en het kleine restaurant met 9 tafeltjes is intiem en gezellig. Het diner is perfect met uitgekiende mooie kleine gerechten die in een prettig tempo worden geserveerd. De wijnen zijn uitstekend maar wel wat aan de dure kant. De service is attent en behulpzaam. Dit alles wordt echter grotendeels te niet gedaan door een, voor onze oren tenminste, totaal verkeerde muziekkeuze, met te harde doordringende eentonige computer gegenereerde dreunen, dat meer in een disco of oerwoud hoort dan in een chic restaurant en duidelijk alleen bedoeld is als arbeidsvitamine voor de werkende vrij jonge witte- en zwarte brigade, maar waar de meeste goed betalende gasten. die ongestoord willen converseren, niet op zitten te wachten. Toch hebben wij een memorabele avond genoten, maar zullen dit bijzondere restaurant echter alleen aanraden aan stokdove vrienden en kennissen of verdwaalde hardhorende tieners met een koptelefoon op!

J.J. Beijnes op 01 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Some placets simply have it all: atmosphere, experience and superb food. In top of that the staf treats you like real King & Queens. I need to come back here soon 🖤🖤🖤

Astrid Sabel op 19 oktober 2019
Geverifiëerd

"Good times :)"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Great staff, great staff and amazing food!

John Lassen op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Erg lekker gegeten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wat een heerlijk menu en wat hebben wij lekker gegeten. De service was uitstekend, en we hebben genoten van de avond.
De sfeer en ambiance is heel persoonlijk, en je moet er van houden. Wij vonden het wat onpersoonlijk aandoen, en het was wat donker.
Maar als je hier van houdt, is het een fantastische plek om echt te genieten van het heerlijke eten!

Frits Beerthuizen op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Paardenstraat 15III 1017CX Amsterdam

Over Graphite*

Peter Gast (1 michelinster, 16/20 GaultMillau punten) heeft zijn sporen verdiend in de afgelopen 16 jaar als chef van restaurant 't Schultenhues in Zutphen. Nu is het tijd voor de volgende stap; Graphite, een Speak Easy restaurant in het centrum van Amsterdam.

De setting doet denken aan bars ten tijde van de Amerikaanse drooglegging. Een intiem maar toch ruimtelijk restaurant, gerechten met geweldige smaken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden