Knife fork icon red

Graphite*

9,4 (40 reviews)

Wat 40 mensen zeggen over Graphite*

9.4
(40 reviews)
Eten
9.7
Service
9.3
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Great dining experience at Graphite"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

The twelve courses served were all delicious, the service perfect and the atmosphere very stylish and elegant. On top, the timing of the service was great - we did not need to spend hours for the food to arrive. A very pleasant experience indeed.

Ulrich Latzel op 24 april 2019
Geverifiëerd

"Een totaalervaring"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Na een schurende entree, werden we heerlijk verwend met 13 gerechtjes. Stuk voor stuk pareltjes: visueel aantrekkelijk en tongstrelend. Er zat een prima vaart in en de bediening was vriendelijk, attent en doorgaans professioneel. Er werd tot aan de friandises rekening gehouden met onze wensen. De gerechten waren bom...

Lees hele review

Na een schurende entree, werden we heerlijk verwend met 13 gerechtjes. Stuk voor stuk pareltjes: visueel aantrekkelijk en tongstrelend. Er zat een prima vaart in en de bediening was vriendelijk, attent en doorgaans professioneel. Er werd tot aan de friandises rekening gehouden met onze wensen. De gerechten waren bomvol smaak, verrassend en vernieuwend zonder tot gimmick te verworden. De wijnen zijn prijzig maar ook de huisselectie waren rijk en pasten perfect bij de gangen. Relatief duur maar onvergetelijk!

K&T op 08 maart 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ronduit heerlijk gegeten. Plaatjes van presentatie en bijzonder smaakvolle gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar. Entree op zichzelf is onderdeel van de (smaak)beleving.

E.J. Stoffels op 01 februari 2019
Geverifiëerd

"Erg goed"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben super goed gegeten. Het diner bestaat inderdaad uit allemaal kleine bites. Zeer bijzonder!

Geert op 19 januari 2019

"Aanwinst voor Amsterdam!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wow! Wat een belevenis. Het was even zoeken om binnen te komen (spoiler alert). Wij hadden gekozen voor het 12 gangen diner. Allemaal kleine amuses/ hapjes / smaak explosies. Wij hadden geen wijnarrangement maar zelf een fles gekozen. Aanrader

Erik-Jan Goossens op 15 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Paardenstraat 15III 1017CX Amsterdam

Over Graphite*

Peter Gast (1 michelinster, 16/20 GaultMillau punten) heeft zijn sporen verdiend in de afgelopen 16 jaar als chef van restaurant 't Schultenhues in Zutphen. Nu is het tijd voor de volgende stap; Graphite, een Speak Easy restaurant in het centrum van Amsterdam.

De setting doet denken aan bars ten tijde van de Amerikaanse drooglegging. Een intiem maar toch ruimtelijk restaurant, gerechten met geweldige smaken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden