Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Ristorante Il Mulino

Italiaans |
7,7 (16 reviews)
88% aanbevolen

Ristorante Il Mulino

Italiaans |
7,7 (16 reviews)
88% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 16 mensen zeggen over Ristorante Il Mulino

7.7 Gebaseerd op 16 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Snelle hap"
5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

We hadden het 4 gangendiner. Het eten was op zich goed, het dessert een soort flan (pudding) met een beetje caramelsaus maar alles werd snel achter elkaar op tafel gezet zonder uitleg wat het was. Toen ik vroeg wat ik op mijn bord had verstond hij me niet in het Nederlands of Engels.
Er werd ook niet meer gevraagd ...

Lees hele review

We hadden het 4 gangendiner. Het eten was op zich goed, het dessert een soort flan (pudding) met een beetje caramelsaus maar alles werd snel achter elkaar op tafel gezet zonder uitleg wat het was. Toen ik vroeg wat ik op mijn bord had verstond hij me niet in het Nederlands of Engels.
Er werd ook niet meer gevraagd of we koffie wilden, iedereen rende druk langs ons. We waren in 5 kwartier weer buiten.

Jan op 29 april 2023

"Lekker gegeten, leuk restaurant "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Absoluut het proberen waard, we hebben lekker gegeten en mooie porties, aardige eigenaar en leuke bediening, zeker de moeite waard om betaalbaar lekker uit eten te gaan.

Frank Brands op 18 januari 2023
Geverifiëerd

"2for1 "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Komen daar zeker terug.

W. op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Helaas bijzonder slechte kwaliteit"
2.7 Keuken 1 | Service 3 | Sfeer 4

Wat een tegenvaller voor Restaurantweek. De drie gangen waren allemaal onder de maat. Keuze menu was vis of vlees en zo werd het ook uitgeserveerd, zonder uitleg wat voor vlees of vis op het bord lag. Kwaliteit was daarbij ronduit slecht. Bij het dessert ging het net zo: zonder uitleg werd een zeer zoete, witte gele...

Lees hele review

Wat een tegenvaller voor Restaurantweek. De drie gangen waren allemaal onder de maat. Keuze menu was vis of vlees en zo werd het ook uitgeserveerd, zonder uitleg wat voor vlees of vis op het bord lag. Kwaliteit was daarbij ronduit slecht. Bij het dessert ging het net zo: zonder uitleg werd een zeer zoete, witte gelei met een dikke laag rode sap neergezet. Ronduit slecht qua smaak. Snel rekening gevraagd en ontvangen, zonder enige vorm van ‘heeft het gesmaakt, etc’. Nooit meer.

Hans op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Restaurant week "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Lekker druk en gezellig in restaurant. Service was vriendelijk maar beetje gehaast. Eten was erg lekker maar geen a la carte keuze, vis of vlees voor hoofdgerecht en voorgerecht was een soort cannelloni en nagerecht was tiramisu, waren wel erg lekker. Konden lekker rustig blijven zitten dus voor ons was het heel fijn.

Louise Pereira op 30 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lisse e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ristorante Il Mulino

Keuken: Italiaans

Bij Ristorante Il Mulino in Lisse staan authentieke en moderne gerechten in combinatie met een vriendelijke ambiance centraal.
De gerechten bij Ristorante Il Mulino worden op traditionele Siciliaanse wijze bereid met verse producten en kruiden. Ook op het mooie binnenterras kun je hier heerlijk genieten van het Italiaanse eten, zowel lunch als diner, gepaard met heerlijke Italiaanse wijnen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lisse e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden