Ristorante Il Mulino

Italiaans |
7,9 (15 reviews)
87% aanbevolen

4-gangen Chef's diner € 35,50

Ristorante Il Mulino

Italiaans |
7,9 (15 reviews)
87% aanbevolen

4-gangen Chef's diner € 35,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
4-gangen Chef's diner
€ 35,50

Ristorante Il Mulino doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen chef's diner. Ontdek Ristorante Il Mulino nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Ristorante Il Mulino!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Ristorante Il Mulino doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Ristorante Il Mulino nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Ristorante Il Mulino!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 15 mensen zeggen over Ristorante Il Mulino

7.9 Gebaseerd op 15 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten, leuk restaurant "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Absoluut het proberen waard, we hebben lekker gegeten en mooie porties, aardige eigenaar en leuke bediening, zeker de moeite waard om betaalbaar lekker uit eten te gaan.

Frank Brands op 18 januari 2023
Geverifiëerd

"2for1 "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Komen daar zeker terug.

W. op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Helaas bijzonder slechte kwaliteit"
2.7 Keuken 1 | Service 3 | Sfeer 4

Wat een tegenvaller voor Restaurantweek. De drie gangen waren allemaal onder de maat. Keuze menu was vis of vlees en zo werd het ook uitgeserveerd, zonder uitleg wat voor vlees of vis op het bord lag. Kwaliteit was daarbij ronduit slecht. Bij het dessert ging het net zo: zonder uitleg werd een zeer zoete, witte gele...

Lees hele review

Wat een tegenvaller voor Restaurantweek. De drie gangen waren allemaal onder de maat. Keuze menu was vis of vlees en zo werd het ook uitgeserveerd, zonder uitleg wat voor vlees of vis op het bord lag. Kwaliteit was daarbij ronduit slecht. Bij het dessert ging het net zo: zonder uitleg werd een zeer zoete, witte gelei met een dikke laag rode sap neergezet. Ronduit slecht qua smaak. Snel rekening gevraagd en ontvangen, zonder enige vorm van ‘heeft het gesmaakt, etc’. Nooit meer.

Hans op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Restaurant week "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Lekker druk en gezellig in restaurant. Service was vriendelijk maar beetje gehaast. Eten was erg lekker maar geen a la carte keuze, vis of vlees voor hoofdgerecht en voorgerecht was een soort cannelloni en nagerecht was tiramisu, waren wel erg lekker. Konden lekker rustig blijven zitten dus voor ons was het heel fijn.

Louise Pereira op 30 oktober 2021
Geverifiëerd

4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Op zaterdagavond gereserveerd voor de restaurantweek. Na onze naam te hebben moeten aanwijzen op een tablet mochten we zonder coronacheck zelf kiezen uit een viertal tafeltjes. Aansluitend werd er zonder boe of bah een mandje met drie schijfjes stokbrood en olie en zout op tafel gedropt. Dit werd niet veel later gev...

Lees hele review

Op zaterdagavond gereserveerd voor de restaurantweek. Na onze naam te hebben moeten aanwijzen op een tablet mochten we zonder coronacheck zelf kiezen uit een viertal tafeltjes. Aansluitend werd er zonder boe of bah een mandje met drie schijfjes stokbrood en olie en zout op tafel gedropt. Dit werd niet veel later gevolgd door een te vette bruschetta van het huis, vergezeld van de vraag vlees of vis waaruit wij schijnbaar de keuze uit hadden bij het menu.
Het voorste gedeelte van het restaurant waar wij zaten was goed en gezellig gevuld. Het eten was redelijk en de scalopino zelf goed. Ook het dessert was prima. Jammer dat de bediening ongeïnteresseerd en onpersoonlijk was. Het luidkeels beantwoorden van meerdere telefoontjes tijdens het door het restaurant lopen van de bediening was erg storend. Wij komen er niet meer terug.

Cityboy op 03 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lisse e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ristorante Il Mulino

Keuken: Italiaans

Bij Ristorante Il Mulino in Lisse staan authentieke en moderne gerechten in combinatie met een vriendelijke ambiance centraal.
De gerechten bij Ristorante Il Mulino worden op traditionele Siciliaanse wijze bereid met verse producten en kruiden. Ook op het mooie binnenterras kun je hier heerlijk genieten van het Italiaanse eten, zowel lunch als diner, gepaard met heerlijke Italiaanse wijnen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lisse e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden