Knife fork icon red

Restaurant Aji

€ 45,-

Luxe 5-gangen menu

Restaurant Aji

8,9 (3 reviews)

Luxe 5-gangen menu € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 5-gangen menu
€ 45,-

In het bruisende Rotterdam vind je de nieuwe culinaire hotspot restaurant Aji. Chef en eigenaar Pelle Swinkels is geïnspireerd door Zuid-Amerikaanse en Aziatische keuken waardoor er gerechten geserveerd worden met verrassende maar overheerlijke smaakcombinaties. Het prachtige Aji kruid vormt in veel gerechten dan ook de finishing touch waardoor er sublieme creaties ontstaan.

Niet alleen in de gerechten zijn de Zuid-Amerikaanse en Aziatische invloeden terug te vinden. Ook het interieur zorgt ervoor dat je je waant in een prachtig paradijs. De kleurrijke inrichting samen met de sublieme service en fantastische sfeer zorgen ervoor dat elk bezoek aan restaurant Aji garant staan voor een culinaire reis.

Speciaal voor de gasten van Diningcity hebben we nu een unieke deal met Restaurant Aji. Kom snel genieten van een luxe 5-gangen menu voor slechts € 45,-!

*Early bird reservering: Op vrijdag en zaterdag kun je deze fantastische deal nu ook reserveren voor de vroege shift. De tafel blijft tot jouw beschikking tot 19:45uur.

Wegens de maatregelen van het RIVM zijn er maar weinig plekken te reserveren, reserveer snel je plek!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Pannekoekstraat 40a 3011 LH Rotterdam

Over Restaurant Aji

Restaurant Aji in Rotterdam is een plek waar het Oosten en Zuiden samenkomen op je bord. Elke nieuwe culinaire creatie is voorzien van iets “sweet, sour, spicy & salty”. Om de creatie een finishing touch te geven, vormt de Zuid Amerikaanse chilipeper Aji een basis in veel gerechten.

Pelle Swinkels is dagelijks te vinden in het restaurant. Met plezier staat hij achter het fornuis om jouw een onvergetelijke avond te bezorgen. Pelle heeft veel inspiratie opgedaan uit Zuid-Amerika en Azië, en zijn liefde voor deze keukens proef je dan ook terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden