Knife fork icon red

Jasmijn & Ik

9,3 (16 reviews)
100%

Wat 16 mensen zeggen over Jasmijn & Ik

9.3
(16 reviews)
Eten
9.6
Service
9.3
Sfeer
9.0
100%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals altijd zeer smaakvolle gerechten, mooi opgemaakt. Je waant je even in Azië. En het personeel draagt bij aan een zeer prettige sfeer. Tip: probeer de zelfgemaakte ijsthee met citroengras en geniet

Foody op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Erg lekker eten. Dit maak je absoluut niet zelf. Ook leuk dat het een moderne interessante mix van diverse Aziatische keukens is. Mooi erbij passende Italiaanse wijn.

Daphne. op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

"Amazing!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Amazing food, a great service, for a great night

Filipe op 24 september 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Gisteravond hebben wij bij Jasmijn & ik goed gegeten. Chefs menu van de restaurantweek bestond uit een amuse, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Tussengerecht was echt comfortfood: Koreaanse smakelijke hartige pannenkoekjes met garnalen met een lichtgekruide dipsaus, goed heet opgediend, het hoofdgerecht be...

Lees hele review

Gisteravond hebben wij bij Jasmijn & ik goed gegeten. Chefs menu van de restaurantweek bestond uit een amuse, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Tussengerecht was echt comfortfood: Koreaanse smakelijke hartige pannenkoekjes met garnalen met een lichtgekruide dipsaus, goed heet opgediend, het hoofdgerecht bestond uit gamba’s met een pittige tomaten-tamarindesaus met gebakken snijbonen en een frisse salade van juliënne gesneden spitskool, wortel en mango. Alles ook weer goed warm geserveerd met een kommetje jasmijnrijst voor twee erbij. De frisse salade combineerde goed met de gamba’s. Tenslotte kregen we een licht, fris en romig dessert: bolletje lavendelkleurige litchisorbet bovenop een laagje mousse van limoenmascarpone. Litchi was duidelijk te proeven en combineerde ook goed met de frisse romige luchtige mascarpone. Ik dronk verse jasmijnthee hierbij en mijn man een biertje van de tap. Verder nog huisgemaakte gemberlimonade. Aangenaam zoet en zuur. De drankjes waren prima. De porties waren ook goed. We waren blij dat we niet een hapje bij ons drankje bij naastgelegen conculega hadden genomen. Zag dat de Koreaanse pannenkoekjes en dit dessert niet op de vaste kaart staan. Graag zien we die daarop komen om nog een keer te kunnen proeven. De bediening was prima!

Levensgenieters op 23 september 2020
Geverifiëerd

"Gewoon goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Dit is een goed Aziatisch restaurant. We aten hier vanwege restaurantweek dus ik heb de kaart niet gezien. Wat we kregen voorgeschoteld was allemaal lekker en goed bereid. Ik was blij dat de koriander echt naar koriander smaakte, en niet zoals de koriander die je typisch bij de supermarkt krijgt. De bediening was vriendelijk, de prijs gunstig.

Marc van Kreveld op 23 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Kanaalstraat 219 3531 CH Utrecht

Over Jasmijn & Ik

In het altijd gezellige Lombok in Utrecht ligt Aziatisch restaurant Jasmijn & Ik.

Bij Jasmijn & Ik kan je culinair genieten van de kruidige Thaise, de frisse Vietnamese en de milde Kantonese keuken.

De koks van Jasmijn & Ik maken alles zelf, net als in Azië, werken met biologische ingrediënten en serveren vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten en veganistische gerechten.

De vriendelijke bediening legt je graag in de watten en maakt dat je je even waant in Azië!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden