Restaurant PIT

Frans, Nederlands | €€
9,3 (213 reviews)
99% aanbevolen

Wat 213 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.3 Gebaseerd op 213 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

leuke sfeer, goede bediening en een top interieur!

Eva op 21 maart 2019

"Wauw wauw wauw"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In kader van de Restaurant week terecht gekomen bij PIT. Wat een ontzettend gastvrije bediening, vooral Jolande was super enthousiast. Ontzettend lekkere gerechten met veel variatie in smaak en opmaak. Het interieur van de zaak is helemaal van deze tijd en vinden de deurknop op de deur helemaal fantastisch. Jullie h...

Lees hele review

In kader van de Restaurant week terecht gekomen bij PIT. Wat een ontzettend gastvrije bediening, vooral Jolande was super enthousiast. Ontzettend lekkere gerechten met veel variatie in smaak en opmaak. Het interieur van de zaak is helemaal van deze tijd en vinden de deurknop op de deur helemaal fantastisch. Jullie hebben als team echt lef en durven dingen te doen en op smaak te koken.

Ga zo door enorm veel complimenten en zeker weten tot de volgende keer.

Maarten op 21 maart 2019

"Geweldig eten, paar kanttekeningen"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eerste keer bij PIT gegeten. Hiervoor gekozen omdat het een kwaliteitsrestaurant lijkt (en is!) waarbij het niet om de verfijnde franse keuken gaat, maar juist wat extra's, wat meer invloeden van over de wereld, wat meer kruiden, wat meer smaak, ja, wat meer pit. Als liefhebber van de wereldkeuken (met name nabije o...

Lees hele review

Eerste keer bij PIT gegeten. Hiervoor gekozen omdat het een kwaliteitsrestaurant lijkt (en is!) waarbij het niet om de verfijnde franse keuken gaat, maar juist wat extra's, wat meer invloeden van over de wereld, wat meer kruiden, wat meer smaak, ja, wat meer pit. Als liefhebber van de wereldkeuken (met name nabije oosten, India, Afrika en Zuid-Amerika) vonden we dit geweldig, verrassende combinaties en smaken. Ook prima vis-alternatief gekregen en zou als vegetarier ook niet twijfelen om hier naar toe te gaan. Daarnaast ook nog een verrassende tip gekregen voor degene die geen wijn dronk. Ze schenken Vieno, een alcoholvrij gefermenteerde drank op basis van fruit, groenten en kruiden in diverse smaken. Net als wijn passend bij specifieke gerechten etc. Daarvan 2 geprobeerd en was een heel andere beleving. Dank daarvoor.
2 puntjes die doen twijfelen om terug te gaan: er staat eendelever op de kaart, dat vinden we principieel onaanvaardbaar. Het is helaas nog steeds zo dat hiervoor dieren mishandeld worden, kan echt niet. Een andere is wat genuanceerder. De kok houdt van wapens, doodshoofden en dergelijke. Dit zie je in details terug in het interieur, maar soms ook op je bord. Het is leuk dat een kok of eigenaar iets persoonlijks toevoegt aan het restaurant, hij moet zich ook helemaal thuis voelen natuurlijk en het geeft iets bijzonders. Het thema is echter minder geschikt voor sommigen, wij keken toch wat vreemd toen we een pistool op ons bord zagen (van op zich heerlijke chocolade). Een doodshoofd als deurknop kun je ook niet echt negeren. Als je andere associaties hebt met dit soort onderwerpen, en het dus geen hobby van je is, kan dit verkeerd uitpakken. Als er een dierbare overleden is of ernstig ziek, dan kan dit vervelend zijn. Of als je ooit een pistool op je gericht hebt gezien, kun je daar echt last van hebben. Buiten dat het ook wat bedreigend over kan komen. Zou voor de uitstraling en mogelijk ook de omzet beter zijn om dit wat aan te passen. Vandaar een sterretje minder bij de sfeer.
Maar echt, het eten, dat was fantastisch.

Ruud op 20 maart 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 21 maart 2019

Geachte heer Ruud,

Aller eerst hartelijk dank voor u fijne woorden over het eten en drinken, en over uw feedback.

Graag zou ik u willen uitleggen dat onze eendenlever biologisch is en dat deze niet op de manier gekweekt wordt zoals de bekende Franse ganzenlevers. Wij hebben echter geen kaart en serveren alleen verrassingsmenu.

Om terug te komen over het interieur, hebben wij ervoor gekozen om dingen net wat anders te doen als andere en daarbij naar wat elementen gezocht die wij bij ons vinden passen en die wij leuk en mooi vinden. Zeg maar een beetje Rock en Roll. Het is nooit de bedoeling om andere te kwetsen en dat het als bedreiging over komt. Het pistool is meer een knipoog naar wat meer verdraagzaamheid naar elkaar en dat je beter “het geweld” kunt laten verdwijnen doormiddel van het opeten van “het geweld”.

Wij hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groeten,
Restaurant PIT


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig! Wat hebben we gisteravond weer heerlijk gegeten in het geheel vernieuwde restaurant PIT! We wisten al dat de keukenprinses zeer verfijnd kan koken, maar nu is het helemaal top in het zeer mooi en gezellig verbouwde restaurant! Dik compliment!

Martien Scheepers op 17 maart 2019

"Smaak sensatie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een reis door je smaakpapillen !!
En personeel dat zeer deskundig uitleg gaf over de wijnen en eten.
Een gezellige avond in sfeervol restaurant .
Een aanrader .

Els op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant PIT

Keuken: Frans, Nederlands

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden