Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 45,-

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner

Restaurant PIT

9,4 (74 reviews)

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen jubileum diner
€ 45,-

Vanwege het 1-jarige jubileum viert restaurant Pit feest! Je kan nu genieten van een geweldig en gastronomisch 5-gangendiner voor slechts € 45,-!

Reserveer snel jouw tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 74 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.4
(74 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.1
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Redelijk goed gegeten. Hier en daar wel wat verbeter punten zo vonden wij het hoofdgerecht erg tegen vallen. Qua smaak waren sommigen producten zeer hoog op smaak en ándere producten dan weer niet.
Prima wijnen, maar wel jammer dat de meeste ook gewoon te verkrijgen zijn in de betere wijn winkels ( jammer dat ze ...

Lees hele review

Redelijk goed gegeten. Hier en daar wel wat verbeter punten zo vonden wij het hoofdgerecht erg tegen vallen. Qua smaak waren sommigen producten zeer hoog op smaak en ándere producten dan weer niet.
Prima wijnen, maar wel jammer dat de meeste ook gewoon te verkrijgen zijn in de betere wijn winkels ( jammer dat ze niet echt iets speciaals hadden qua aanbod in het arrangement daarmee merk ik het verschil wel tussen het top segment van dining city en het midden segment waar naar mijn mening restaurant pit in valt )
Verder was het een prima avond prijs kwaliteit gezien aan de hoge kant als je alles bij elkaar optelt aan het einde van de avond ( vooral in vergelijking met een sterrenzaak of daar tegen aan, zoals benoemde zaken in de lekker of gault millau gids )

Culinaire fijnproever op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw recensie, wij zullen met het team uw opmerkingen intern bespreken en hierop letten.

De wijnen zijn niet zomaar te verkrijgen in de betere wijn winkels. Alleen de wijn winkels (40 winkels over heel Nederland) die aangesloten zijn bij deze organisatie: www.lesgenereux.nl kunnen de wijnen inkopen die wij serveren en wij op onze wijnkaart hebben.
Onze wijnleverancier werkt ook alleen maar rechtstreeks met de wijnboer en hebben geen grote inkoop bedrijven ertussen zitten. De lijntjes tussen de wijnleverancier en de wijnboer zijn heel kort.
Wij krijgen juist zeer veel complimenten over onze wijnen, omdat wij niet de standaard wijnen schenken.

De prijs/kwaliteit verhouding is uw mening, maar wij krijgen hier eigenlijk altijd positieve feedback over.

Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen bij PIT, en heten u ook graag van harte welkom in de toekomst.


"Heerlijk gegeten. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Nu voor de 2e keer wezen eten en het was weer geweldig .
Verrassende amuses met smaak combinaties waar je elke keer weer van op kijkt . En ook de andere gerechten zijn top .
Ook serveren ze lekkere wijnen en weet het personeel veel te vertellen over de gebruikte producten .
Oftewel , een restaurant met een super keuken , fijn personeel en ook nog voor een eerlijke prijs .

Stefan op 06 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Koken met passie en bijzondere smaakbeleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit gezellige restsurant met een warme ontvangst is zeer aan te bevelen. Zeer verrassende smaakvolle gerechten en super mooi opgediend! We hebben een fantastische avond gehad.

Monique op 05 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Avondvullend verwend worden!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben onze goede vrienden getrakteerd op een 'avondvullende verrassing'. Steeds weer kwam de bediening met een mooi opgemaakte lekkere verrassing uit de keuken. Het vriendelijke personeel geeft bij ieder gerecht uitleg over de ingrediënten die verwerkt zijn en ook de bijbehorende wijn wordt tot in detail uitgele...

Lees hele review

We hebben onze goede vrienden getrakteerd op een 'avondvullende verrassing'. Steeds weer kwam de bediening met een mooi opgemaakte lekkere verrassing uit de keuken. Het vriendelijke personeel geeft bij ieder gerecht uitleg over de ingrediënten die verwerkt zijn en ook de bijbehorende wijn wordt tot in detail uitgelegd. Van land, streek, druivensoort, smaak of afdronk, van iedere wijn weet je vooraf diverse eigenschappen zodat je bij het drinken ook bewust wordt van de smaken die net verteld werden.
De recente verbouwing heeft het restaurant goed gedaan. Het interieur is modern en de kleurencombinaties zijn heel mooi gekozen. Alles is nu goed passend bij het jeugdige team. Zij doen hun uiterste best om er een lekkere en geslaagde avond van te maken.
Hartelijk bedankt, we komen gauw weer terug. Lieve groet, Carien

Carien op 05 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Genieten van begin tot eind"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Elk gerecht was weer een sensationele verrassing. Heerlijk. De wijze waarop de borden zijn opgemaakt getuigt van vakmanschap en passie. Het bijbehorende wijnarrangement is een waardevolle aanvulling op alle smaakcombinaties. Alleen maar complimenten.

Johan op 05 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden