Knife fork icon red

Restaurant Pit

€ 31,50

Voortreffelijk 3-gangen diner met wereldse invloeden

Deal
Voortreffelijk 3-gangen diner met wereldse invloeden
€ 31,50

Restaurant PIT is een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Dit blijkt uit de moderne, verfijnde en uitdagende wereldkeuken met hier en daar klassieke invloeden. De gerechten maken zij van kwaliteitsingrediënten en werken uitsluitend met seizoensproducten.

Restaurant PIT is gelegen in het mooie Brabantse dorp Heeswijk-Dinther en een warm, gemoedelijk dorpsgevoel maakt dan ook deel uit van de sfeer. Het is voor je als gast fijn vertoeven tijdens een heerlijk lange avond tafelen samen met je gezelschap.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Pit

9.5
(30 reviews)
Eten
9.7
Service
9.6
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Ik ben om"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik was een beetje sceptisch vooraf. Ik hou niet zo van verrassingsmenu's maar ach, ik mocht vooraf aangeven waar ik niet van houd. Behalve dat de kok mijn 'liever niet' lijstje perfect gerespecteerd heeft, heeft hij ook nog gezorgd voor een culinair hoogstandje. Van 4 gangen hebben we niks gemerkt. Ja, ze kwamen wel door die vier gangen maar daarnaast ook allerlei liflafjes, amuses en tongpleasers. De vrouw van de kok kwam telkens uitleggen wat we kregen en wat me vooral opviel is dat alle losse ingrediënten proefbaar waren. Dus geen laffe blend maar de verschillende smaakjes ieder voor zich en samen. En mijn lievelingsdruif (Shiraz) maakte het feestje compleet.Toppie

Willem de Jong op 01 april 2019

"Goed"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Leuken gerechten vooral het frisse komkomerijs erg smaakvol rest ook wel prima op smaak.
Mooi intérieur.
Over het algemeen is de bediening wel goed, hier en daar hun minpunten maar daar zulle ze zelf van bewust zijn hier is het ook al eerder aangegeven maar verder raad ik dit restaurant zeker aan want het blijft een feeste waneer je de gerechten proeft !

Ga zo door koks

Maya op 29 maart 2019

"Feestje!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de eerste keer bij PIT, en dat was een feestje. Voorgerecht van tonijn met komkommertijs was zo waanzinnig lekker en dan nog niet te spreken over het tussengerecht met varkensnek en schelvis heerlijk genoten en wij zullen het voort zeggen.

Patricia op 28 maart 2019

"Genoten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk genoten, complimenten aan keuken en bediening!

Bas op 28 maart 2019

"Wauw, wat een mooi restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat is restaurant PIT mooi geworden. De kwaliteit van het eten is van hetzelfde hoge niveau als voorheen. Bediening erg gastvrij en attent. Jullie zien ons snel weer

Bert op 28 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant Pit

Restaurant PIT is een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Dit blijkt uit de moderne, verfijnde en uitdagende wereldkeuken met hier en daar klassieke invloeden. Er wordt gekookt met enkel kwaliteitsingrediënten en ze werken uitsluitend met seizoensproducten.

Restaurant PIT is gelegen in het mooie Brabantse dorp Heeswijk-Dinther en een warm, gemoedelijk dorpsgevoel maakt dan ook deel uit van de sfeer. Het is als gast fijn vertoeven tijdens een heerlijk lange avond tafelen!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden