Restaurant PIT

Frans, Nederlands
9,3 (159 reviews)
99%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 159 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.3 Gebaseerd op 159 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"TOP!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

TOP!

Teun Peters op 21 november 2021
Geverifiëerd

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Goede Morgen

Theo van Schaijk op 04 november 2021
Geverifiëerd

"Eten met PIT"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Opnieuw een tongstrelende ervaring. We waren hier vorige maand ook en we beleefden weer een fantastische avond met fantasievol verrassingsmenu. Het voorgerecht was al een plaatje (coquille op diverse bereidingen van rode biet). Een tussengerecht van zachtgegaarde schelvis, gecombineerd met kimchi met een pittig pepe...

Lees hele review

Opnieuw een tongstrelende ervaring. We waren hier vorige maand ook en we beleefden weer een fantastische avond met fantasievol verrassingsmenu. Het voorgerecht was al een plaatje (coquille op diverse bereidingen van rode biet). Een tussengerecht van zachtgegaarde schelvis, gecombineerd met kimchi met een pittig pepertje met een groen ijs topping om af te blussen, een hoofdgerecht van pastinaak met 'zoer vleisj', te eten met alleen een lepel. In ondertussen ook nog in de watten gelegd worden door de vriendelijke en enthousiaste bediening. Bedankt voor een fantastische avond.

Anne en John op 29 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk onbezorgd gegeten. Elke gang was weer een feestje voor je smaakpupillen, met kwalitatief goede producten die ik ken vanuit de natuurvoedingskeuken, die je elders zelden of nooit tegen komt. Verder was de communicatie heel duidelijk (ivm intolerantie’s werd bij elk gerecht apart vernoemd wat er voor een per...

Lees hele review

Heerlijk onbezorgd gegeten. Elke gang was weer een feestje voor je smaakpupillen, met kwalitatief goede producten die ik ken vanuit de natuurvoedingskeuken, die je elders zelden of nooit tegen komt. Verder was de communicatie heel duidelijk (ivm intolerantie’s werd bij elk gerecht apart vernoemd wat er voor een persoon in het gezelschap anders bereid was). Ook had het restaurant van te voren met ons contact opgenomen om nog een duidelijk uit te vragen wat wel en niet gewenst was. Ik kan alleen maar zeggen “wat en top restaurant”.

Nils op 21 oktober 2021
Geverifiëerd

"Positief verrast"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Positief verrast

Ben Hendriks op 21 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant PIT

Keuken: Frans, Nederlands

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden