Metro City Kitchen

Modern | €€ | Menu

Verrukkelijk 3-gangen menu € 40,50 € 36,50

Metro City Kitchen

Modern | €€ | Menu

Verrukkelijk 3-gangen menu € 40,50 € 36,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Verrukkelijk 3-gangen menu
€ 40,50 € 36,50

Genieten in het bruisende hart van Utrecht: bij Metro City Kitchen ben je aan het juiste adres voor verrukkelijke gerechten! Het restaurant ligt op loopafstand van Utrecht Centraal waar je vanuit de trein zo het restaurant in kan rollen voor een heerlijk hapje eten. Metro City Kitchen heeft een gebalanceerde menukaart met Europese gerechten dat ieders smaakpapillen doen smullen! Behalve fenomenale gerechten biedt Metro City Kitchen ook een uitgebreide kaart vol met dranken. Onder het mom van 'Zonder tonic heeft het leven geen gin' voeren de speciale (virgin) cocktails de drankenkaart aan. Uiteraard zit je hier ook goed voor een heerlijke glas (of zelfs fles) wijn!

Hebben wij je al lekker gemaakt? Dat is mooi! Speciaal voor Diningcity-gasten heeft Metro City Kitchen een Verrukkelijk 3-gangen menu in petto! Voor slechts € 36,50 kun je al met 10 aanschuiven.

Wanneer kan Metro City Kitchen jouw tafeltje klaarmaken?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Metro City Kitchen

Keuken: Modern

Gelegen aan het centraal station in Utrecht is restaurant Metro City Kitchen. Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving. De drempel is laag en het is toegankelijk voor iedereen. Er is voor iedereen wat wils. Geniet van hoogwaardige service in een fijne en ongedwongen sfeer.

Wanneer maak jij kennis met restaurant Metro City Kitchen in Utrecht?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden