Charley's Diner

Amerikaans
6,5 (2 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 2 mensen zeggen over Charley's Diner

6.5 Gebaseerd op 2 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Top avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij zijn hier gaan eten met de kinderen. Wij waren blij verrast toen wij binnen kwamen, we werden hartelijk ontvangen en het interieur is geweldig!! Vlotte en vriendelijke bediening en het eten is heerlijk. De kinderen namen een kindermenu spareribs en een charley burger, wij namen de tournedos en de rib eye. Heerli...

Lees hele review

Wij zijn hier gaan eten met de kinderen. Wij waren blij verrast toen wij binnen kwamen, we werden hartelijk ontvangen en het interieur is geweldig!! Vlotte en vriendelijke bediening en het eten is heerlijk. De kinderen namen een kindermenu spareribs en een charley burger, wij namen de tournedos en de rib eye. Heerlijke groentes en de kruiden op de friet zijn ook heerlijk. Spareribs vielen van het bot en de tournedos en de ribeye waren precies goed gebakken. Wij komen zeker een keer terug!

Gerda op 15 mei 2018

"Zelfs met 50%korting. Flink overklast. "
3.0 Keuken 2 | Service 3 | Sfeer 4

Originele Amerikaanse diner. Om te kijken of het leuk was om met ons gezin heen te gaan om iets te vieren hebben wij hier gegeten met een bon van de primera met 50%korting op het a la carte menu. Vooraf carpaccio die smaakloos was. Daarna tournedos die echt geen 200 gram was (Dit hoort super zachte ossenhaas te zij...

Lees hele review

Originele Amerikaanse diner. Om te kijken of het leuk was om met ons gezin heen te gaan om iets te vieren hebben wij hier gegeten met een bon van de primera met 50%korting op het a la carte menu. Vooraf carpaccio die smaakloos was. Daarna tournedos die echt geen 200 gram was (Dit hoort super zachte ossenhaas te zijn) maar was taai. Gegrilde groenten die rauw waren. Alleen een beetje patat erbij. Als toetje vanille sorbet met vruchten. Gewoon een bol vanille ijs met vruchtjes uit blik!!! En goedkope slagroom uit een spuitbus zoals bij de Aldi. Dit kan ik thuis ook bedenken. Er is zonder gevoel en liefde voor eten gekookt. De prijs kwaliteit verhouding is híer compleet zoek. Wij gaan in ieder geval nooit meer terug. Achter de bar stond iedereen met zn telefoon en konden wij de filmpjes meeluisteren. Dit is echt not done.

Cc op 10 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nederhorst den Berg e.o.

Toon telefoonnummer

Over Charley's Diner

Keuken: Amerikaans

Restaurant Charley's is een ware All American Diner. Het restaurant is gelegen in Nederhorst den Berg en is dé plek waar je de jaren 50 van Amerika kan proeven. Charley's serveert spare-ribs, steaks, hamburgers en nog vele gerechten van de grill. Kom gezellig langs in dit authentiek Amerikaanse restaurant!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nederhorst den Berg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden