Restaurant Uijttewaal

Fusion, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€
9,4 (137 reviews)
99% aanbevolen

Wat 137 mensen zeggen over Restaurant Uijttewaal

9.4 Gebaseerd op 137 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Diner"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Eten fantastisch alleen parkeergelegenheid is beperkt

Leen op 25 december 2022
Geverifiëerd

"Wederom top!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hadden het 6 gangen Rising Star diner met het halve wijnarrangement. De gehele avond was een culinaire belevenis, en dat is waarom je dit af en toe doet. Verfijnde gerechten met smaken die echt bij elkaar passen, dat is nog wel eens anders helaas. De combinatie van eten en bijpassende wijnen is ook goed op elkaar...

Lees hele review

We hadden het 6 gangen Rising Star diner met het halve wijnarrangement. De gehele avond was een culinaire belevenis, en dat is waarom je dit af en toe doet. Verfijnde gerechten met smaken die echt bij elkaar passen, dat is nog wel eens anders helaas. De combinatie van eten en bijpassende wijnen is ook goed op elkaar afgestemd waarbij de sommelier dit altijd op een leuke en ongedwongen manier toelicht!
Wederom een heerlijke avond!

Karel Veerkamp op 19 december 2022
Geverifiëerd

"Genieten ! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Relaxed en kwaliteit zeker een aanbeveling

Pierre de Rooij op 18 december 2022
Geverifiëerd

"Een culinair festijn "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alle gerechten waren prachtig. Ook veel vega. Het geheel vegetarisch menu was ook perfect.
Een grote eter moet wel extra vullen met brood.

Ronald N op 18 december 2022
Geverifiëerd

"VERRASSEND!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Was een zeer aangename verrassing. Van begin tot einde werden onze smaakpapillen getriggerd met pareltjes van gerechten. Wij hebben dit restaurant leren kennen door dinning with the stars. Een echte aanrader.

P.Y.T. op 04 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Uijttewaal

Keuken: Fusion, Nederlands, Vis en zeevruchten

Aan de fraaie zuidrand van Breda strijk je neer voor een culinair avondje uit. Je geeft je over aan de gastronomie van de broers Uijttewaal: Sven kookt, Lars schenkt. Geen dag is er hetzelfde, want de twee laten zich graag leiden door de seizoenen en het weer. En door inspiratie die soms ook henzelf verrast. Geen vaste kaart dus, maar zij komen graag jouw wensen na.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide entrecote of voor lekker lang tafelen, ze zetten onvergetelijke gerechten op tafel. Bij voorkeur begeleid door een smakelijk glas, want wijn en spijs trekken samen op. Ze schenken aandacht aan een zorgvuldig afgestemd arrangement, maar bieden ook álle wijnen per glas aan. Zelfs de meest exclusieve.

De topkwaliteit van zowel producten als de bereiding ervan spreekt voor zich. Concessies doen zij niet. Maar het verschil maken ze vooral met de opbouw van een uitgebalanceerd diner. Slow down and relax.

Dat liefde door de maag gaat, beseffen de broers Uijttewaal als geen ander. Hun werk zit erop als mensen verliefd naar buiten lopen. Op elkaar en de herinnering aan een mooie avond.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden