Restaurant Uijttewaal

9,3 (99 reviews)
99%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 99 mensen zeggen over Restaurant Uijttewaal

9.3 Gebaseerd op 99 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Warme ervaring "
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Het eten was heerlijk en gevarieerd. De bediening was warm en daarmee de sfeer gelijk top

Marten Krikken op 28 november 2021
Geverifiëerd

"Uijttewaal is Uit de Kunst!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De chef-kok betovert niet alleen je smaakpapillen met prikkelende gerechten, hij schildert en boetseert ook nog eens kunstwerken op je bord die museumwaardig zijn. Dit zijn Picasso's en Miro's, waar je het liefste naar zou willen blijven kijken. Maar doe dat niet te lang, want dat zou zonde zijn van de ultieme smaak...

Lees hele review

De chef-kok betovert niet alleen je smaakpapillen met prikkelende gerechten, hij schildert en boetseert ook nog eens kunstwerken op je bord die museumwaardig zijn. Dit zijn Picasso's en Miro's, waar je het liefste naar zou willen blijven kijken. Maar doe dat niet te lang, want dat zou zonde zijn van de ultieme smaaksensaties op je bord. Alles klopt bij Uijttewaal. Van de pareltjes op je bord, tot de hartverwarmende, gastvrije bediening en de prachtige verhalen van de sommelier die je gepassioneerd meeneemt op zijn reis naar Frankrijk, Spanje, Italië of Duitsland. En, ondanks dat we door de geldende coronaregels een early dinner hadden van 4 tot 8, werd dit een middag/avond om in te lijsten. Dit is een toprestaurant. Dit is buiten categorie. Uijttewaal is uit de kunst! Tot de volgende keer!

Rolf Finders op 27 november 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

We hebben ondanks alles, heerlijk genoten van 6-gangen menu + extra 's. Voor iedereen jammer dat het toch een beetje opschieten was voor 20u, maar wel goed dat restaurant zich daar keurig aan houdt.

Karlijn op 27 november 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Bijzondere smaken in een prettig ongedwongen ambiance zowel wat betreft diner als het wijnarrangement. Jammer dat de avondzit beperkt was tot 20.00uur.

Jack op 26 november 2021
Geverifiëerd

"Waanzinnig gegeten! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een fantastische avond vol smaak! Ongelofelijk lekker en mooi op het bord. Service was persoonlijk. Een dikke tien!

Yvonne Janssen op 26 november 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Uijttewaal

Aan de fraaie zuidrand van Breda strijk je neer voor een culinair avondje uit. Je geeft je over aan de gastronomie van de broers Uijttewaal: Sven kookt, Lars schenkt. Geen dag is er hetzelfde, want de twee laten zich graag leiden door de seizoenen en het weer. En door inspiratie die soms ook henzelf verrast. Geen vaste kaart dus, maar zij komen graag jouw wensen na.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide entrecote of voor lekker lang tafelen, ze zetten onvergetelijke gerechten op tafel. Bij voorkeur begeleid door een smakelijk glas, want wijn en spijs trekken samen op. Ze schenken aandacht aan een zorgvuldig afgestemd arrangement, maar bieden ook álle wijnen per glas aan. Zelfs de meest exclusieve.

De topkwaliteit van zowel producten als de bereiding ervan spreekt voor zich. Concessies doen zij niet. Maar het verschil maken ze vooral met de opbouw van een uitgebalanceerd diner. Slow down and relax.

Dat liefde door de maag gaat, beseffen de broers Uijttewaal als geen ander. Hun werk zit erop als mensen verliefd naar buiten lopen. Op elkaar en de herinnering aan een mooie avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden