Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 965 mensen zeggen over Fred**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het menu in kader restaurantweek was lekker. Met name voorafje van tartaar van wilde zeebaars met oa komkommersorbet en de tussengang van ravioli met ossenstaart in een veloute van truffel waren zeer smakelijk. Het hoofdgerecht was lekker, maar niet heel bijzonder. Het zoete dessert hebben we ingeruild voor de kaasw...
Lees hele reviewHet menu in kader restaurantweek was lekker. Met name voorafje van tartaar van wilde zeebaars met oa komkommersorbet en de tussengang van ravioli met ossenstaart in een veloute van truffel waren zeer smakelijk. Het hoofdgerecht was lekker, maar niet heel bijzonder. Het zoete dessert hebben we ingeruild voor de kaaswagen, die een waar genot is. Reguliere kaart zag er ook zeer aanlokkelijk uit, dus wie weet gaan we nog eens terug.
Heerlijke avond gehad! Waren onder de indruk van het gehele plaatje!
Eten was van hoog niveau net als service en de algemene indruk!
Zeker voor herhaling vatbaat.
Tijdens restaurantweek volop genoten van de lunch bij Fred. Jammer dat wij nog moesten rijden anders had ik zeker als dessert de kaaswagen gekozen, zag er heerlijk uit maar daar hoort gewoon port bij. Kom snel weer langs, ook zonder restaurantweek!
Echt waanzinnig lekker gegeten! Smaakexplosies, zowel voor als hoofdgerecht! Fantastische kaaswagen
Bediening was echter afstandelijk en zonder ziel of passie en dat is jammer.
Wij hebben met 4 personen gelunchd. Prettige ontvangst, mooie ruime tafel en alles goed verzorgd. Wij kozen voor 4 gangen. De presentatie op de borden zag er goed uit, en de smaken waren voortreffelijk. Het wijnarrangement was ook een goede keuze. Wij hebben een heerlijke middag gehad, en gaan zeker terug komen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Fred**
Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.
Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven!