Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 965 mensen zeggen over Fred**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten bij Fred is echt een bijzondere ervaring. Veel mooie smaken bij elkaar. Wij waren er voor de lunch op 14 maart. Het voorgerecht van kalfstartaar was heel lekker. Er was een bollejte mintijs bij, dat op zich erg lekker was maar naar mijn smaak iets te overheersend bij de rest. Verder ben ik van mening dat er...
Lees hele reviewHet eten bij Fred is echt een bijzondere ervaring. Veel mooie smaken bij elkaar. Wij waren er voor de lunch op 14 maart. Het voorgerecht van kalfstartaar was heel lekker. Er was een bollejte mintijs bij, dat op zich erg lekker was maar naar mijn smaak iets te overheersend bij de rest. Verder ben ik van mening dat er wel iets meer eten op je bord mag liggen. De smaken zijn bijzonder en erg lekker, daar niet van. Hoofdgerecht was ossehaas in een rode wijnsaus. Mijn broer vond het bedje van aardappel met kaas het lekkerst!!! Het was ook echt erg lekker. Toetje was ruim voldoende en heerlijk!
Eten was natuurlijk goed, maar niet spectaculair of inventief, vond ik. Inrichting van de zaak wel erg kitscherig, en obers keurig, maar niet mijn stijl.
Prijzen erg netjes, 7,50 supplement omdat ik kaas wilde in plaats van een zoet dessert vond ik keurig.
Lekker gegeten, heerlijke wijn en prima bediening! Absoluut een aanrader!
Wederom heerlijk gegeten !
Fantastisch.
Hulde aan de keuken brigade en het bedienend personeel! We super genoten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Fred**
Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.
Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven!