Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 965 mensen zeggen over Fred**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Personeel vriendelijk uiterst correct en zeer vakkundig echt een dikke 10.
Gerechten geweldige combinatie, smaak, presentatie en hoeveelheid echt een dikke 10.
Wat een verschil had eerder bij de zwetheul gegeten maar ik moet zeggen als er iemand de restaurant week prijs verdient is het Fred met zijn team.
Heerlijk gegeten en gezellig gezeten,
op een voor ons speciaal moment.
Niet nadenken gewoon gaan!
Overall erg goed. Mooie entourage, goed eten en vriendelijk personeel. Sommigen wellicht net iets teveel in een rol, mag nog wat meer eigen zijn.
Twee verbeterpunten dat we soms 'op zoek' moesten naar personeel, en een situatie dat we wijn hadden besteld en vervolgens de wijnglazen heel snel werden neergezet (pos...
Overall erg goed. Mooie entourage, goed eten en vriendelijk personeel. Sommigen wellicht net iets teveel in een rol, mag nog wat meer eigen zijn.
Twee verbeterpunten dat we soms 'op zoek' moesten naar personeel, en een situatie dat we wijn hadden besteld en vervolgens de wijnglazen heel snel werden neergezet (positief) maar we vervolgens nogmaals moesten vragen om de wijn zelf.
Maar zeker een ruime voldoende!
We hebben van een heerlijke lunch genoten tijdens de restaurantweek bij Fred. We waren aangenaam verrast door de gerechten en de service, en de kaasselectie is werkelijk om van te watertanden.
Groot succes voor mij en tafelgenoot. Wint voor mij ook van Parkheuvel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Fred**
Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.
Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven!