Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Fred**

8,9 (936)

Wat zeggen mensen over Fred**

8.9
(936 reviews)
Eten
9.2
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Het was een hele fijne avond met heerlijke smaken. Zeker een aanrader.

Linda op Gister

"Geweldig "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Eten was zoals altijd geweldig, deze keer overtrof het onze verwachting weer. De diverse gangen waren heel erg lekker en absoluut uit de kunst. De madeleines smaken ook altijd bijzonder. Ik wilde dat ik wist hoe je ze zo lekker kan maken, Ik kan niet alle namen onthouden maar het gerecht met kalfsvlees was bijzonder...

Lees hele review

Eten was zoals altijd geweldig, deze keer overtrof het onze verwachting weer. De diverse gangen waren heel erg lekker en absoluut uit de kunst. De madeleines smaken ook altijd bijzonder. Ik wilde dat ik wist hoe je ze zo lekker kan maken, Ik kan niet alle namen onthouden maar het gerecht met kalfsvlees was bijzonder. De tarbot ook. Een klein dingetje, de glazen wijn worden minimaal ingeschonken, ook een glas champagne rose voor 35 euro. Ik heb hier wel gemengde gevoelens over. Moet dit echt zo prijzig zijn? Dan zou ik wel een wat voller glas willen. Ook was er niemand te vinden toen we onze jassen wilden ophalen. We hebben ze zelf maar gepakt.

H Verhoeff op 12 december 2019

"Bijzonder"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt een beleving, de smaak van het eten, de presentatie van het eten maar Zeker ook de bijzondere wijnen in combinatie met het eten het overtrof mijn verwachting! Complimenten aan de koks!

Marcel Meewisse op 12 december 2019

"Een unieke beleving qua smaak, sfeer en service"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanaf het moment dat we binnen stapten bij Fred werden we in de watten gelegd. De smaakbeleving was uniek met veel oog en zorg voor detail in zowel opmaak als smaak. Met uitgebreide uitleg en adviezen m.b.t de juiste wijnen. In de service was niets teveel, werd geanticipeerd op eventuele vragen of verzoeken en was d...

Lees hele review

Vanaf het moment dat we binnen stapten bij Fred werden we in de watten gelegd. De smaakbeleving was uniek met veel oog en zorg voor detail in zowel opmaak als smaak. Met uitgebreide uitleg en adviezen m.b.t de juiste wijnen. In de service was niets teveel, werd geanticipeerd op eventuele vragen of verzoeken en was de sfeer ontspannen met een goede dosis humor. We voelden ons alsof we de belangrijkste gasten van de avond waren😊 Erg bijzonder en een avond om niet snel te vergeten!

Bianca Da Silva op 11 december 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een smaak sensaties hebben we hier mogen beleven! Alles klopte en met het aangepaste wijnarrangement wordt het hemels! Chapeau!

Yvonne Coster op 11 december 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 263-265 3063 AM Rotterdam

Over Fred**

Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.

Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven! 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
39dd73f05e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden