Knife fork icon red

La Tasca

9,0 (63 reviews)
97%

Wat 63 mensen zeggen over La Tasca

9.0
(63 reviews)
Eten
9.2
Service
9.1
Sfeer
8.6
97%
Schrijf een review

"Jammer!"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

La Tasca is niet wat wij ervan verwachten. We hadden een driegangenmenu, maar kregen er vier. Wat aardig dachten we, maar de aap kwam uit de mouw: ongevraagd moesten wij voor het dessert bijbetalen. Een dessert dat wij niet zelf konden kiezen en waar wij ook niet zelf voor gekozen zouden hebben,. Er is wel een kopje...

Lees hele review

La Tasca is niet wat wij ervan verwachten. We hadden een driegangenmenu, maar kregen er vier. Wat aardig dachten we, maar de aap kwam uit de mouw: ongevraagd moesten wij voor het dessert bijbetalen. Een dessert dat wij niet zelf konden kiezen en waar wij ook niet zelf voor gekozen zouden hebben,. Er is wel een kopje koffie ter compensatie aangeboden, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Het restaurant was slecht bezet voor een vrijdagavond en dat komt de sfeer ook niet ten goede.
De canelloni was uitstekend, daar tegenover stond dat de wijnglazen wel heel zuinig geschonken werden. Hier gingen echt meer dan 6 glazen uit een fles.
Jammer.

Hans op 09 december 2017

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassingsmenu was erg verrassend lekker met een prima kwaliteit/prijsverhouding. Bijbehorende wijnarrangement. Niet goedkoop maar wel prima kwaliteit.
Echt een plek om naar terug te gaan.

Bob Bakker op 15 september 2017

"heel lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We werden heel vriendelijk ontvangen met een glaasje cava en hebben daarna heel lekker gegeten en ook in een goed tempo. Het werd ook steeds lekkerder. Top avond gehad voor herhaling vatbaar.

Rens op 04 juni 2017

"Top gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een mooie plaats aan het raam. Fantastisch gegeten, mooie creaties, aparte wijnen die goed matchen. Super bediening en met allergieen werd keurig rekening gehouden. Een zeer geslaagde avond.

Roro op 14 mei 2017

"Genieten bij Tasca"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De beoordeling zegt voldoende. Gewoon gaan en genieten

Tineke op 23 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Voldersgracht 13 & 14 2611 ET Delft

Over La Tasca

Gelegen aan de Voldersgracht, één van de mooiste grachten van Delft, vind je Restaurant La Tasca. Het is een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geīnspireerd door de plattelandskeukens rondom de Middellandse Zee.

Dagelijk met de lekkerste seizoensingrediënten worden de gerechten vers bereid door de koks. Vol passie en respecten worden de gerechten voor jou klaargemaakt. De producten die gebruikt worden zijn voornamelijk biologisch van kleine, ambachtelijke producenten.

La Tasca werkt niet met een vaste menukaart, dus dit is ook wel de ideale plek om je te laten verrassen door drie-, vier-, of vijfgangen diner. Laat je culinair in de watten leggen door restaurant La Tasca.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden