Knife fork icon red

La Tasca

8,9 (45 reviews)

Wat 45 mensen zeggen over La Tasca

8.9
(45 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Een leuke avond met aandachtspunten"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

We hadden op zaterdagavond ingetekend voor het driegangenmenu van € 27,50.
Bij aankomst bleek het driegangenmenu € 35,50 te kosten. Dat is vreemd en niet goed. We hebben verder redelijk tot goed gegeten. De opmaak van de gerechten is prima. Maar 2 van de 3 gerechten met vis, waaronder makreel, sprak ons minder aan....

Lees hele review

We hadden op zaterdagavond ingetekend voor het driegangenmenu van € 27,50.
Bij aankomst bleek het driegangenmenu € 35,50 te kosten. Dat is vreemd en niet goed. We hebben verder redelijk tot goed gegeten. De opmaak van de gerechten is prima. Maar 2 van de 3 gerechten met vis, waaronder makreel, sprak ons minder aan. De bediening was prima en ook de sfeer in La Tasca is oké. Inclusief wijn en koffie waren we € 70 p.p. kwijt. Net iets teveel voor het gebodene.

Frits op 14 oktober 2018

"Blinde keuze met verrassend resultaat"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een rustige omgeving met ruimte om de tafels. Het verrassingsmenu was zeer de moeite waard. Een aanrader.

Frans op 08 oktober 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een juweeltje in Delft. Alles klopt. Wij gaan snel weer terug.

Annemarie op 09 september 2018

"Verrassend goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten is iedere keer weer verrassend goed. Prima bediening en ook het wijnarrangement is prima.

Teun op 16 augustus 2018

"Verwennerij bij La Tasca"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk verrassend gegeten. Vriendelijk personeel. Je voelt je echt gast, de kok/eigenaar komt ook aan je tafeltje vragen hoehet smaakt. We hadden verrassings menu. Het tussengerecht : soort taartje van verse pasta gevuld met diverse soorten geiten kaas spinazie en noten was verrukkelijk. Maar voorgerecht salade me...

Lees hele review

Heerlijk verrassend gegeten. Vriendelijk personeel. Je voelt je echt gast, de kok/eigenaar komt ook aan je tafeltje vragen hoehet smaakt. We hadden verrassings menu. Het tussengerecht : soort taartje van verse pasta gevuld met diverse soorten geiten kaas spinazie en noten was verrukkelijk. Maar voorgerecht salade met sardien(tje) en hoofdgerecht gerookte makreel prima. Kwaliteit-prijsverhouding top.

Joke van leeuwen op 16 augustus 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Voldersgracht 13 & 14 2611 ET Delft

Over La Tasca

Gelegen aan de Voldersgracht, één van de mooiste grachten van Delft, vind je Restaurant La Tasca. Het is een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geīnspireerd door de plattelandskeukens rondom de Middellandse Zee.

Dagelijk met de lekkerste seizoensingrediënten worden de gerechten vers bereid door de koks. Vol passie en respecten worden de gerechten voor jou klaargemaakt. De producten die gebruikt worden zijn voornamelijk biologisch van kleine, ambachtelijke producenten.

La Tasca werkt niet met een vaste menukaart, dus dit is ook wel de ideale plek om je te laten verrassen door drie-, vier-, of vijfgangen diner. Laat je culinair in de watten leggen door restaurant La Tasca.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Delft e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden