Le Mortier

€ 79,-

4-gangen all-inclusive Rising Star diner

Le Mortier

Frans
9,4 (60 reviews)
98%

4-gangen all-inclusive Rising Star diner € 79,-

Reserveer een tafel
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Le Mortier

Deal
4-gangen all-inclusive Rising Star diner
€ 79,-

Le Mortier is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star en is dan ook een veelbelovende kanshebber voor die gewilde Michelinster.

Le Mortier serveert nu een exclusief 4-gangen all-inclusive Rising Star diner voor slechts € 79,-. Het diner bevat tafelwater, koffie/thee en wijn.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Le Mortier!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 19 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 60 mensen zeggen over Le Mortier

9.4 Gebaseerd op 60 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Erg heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel erg dank voor de leuke en culinaire avond!

Dennis op 01 oktober 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 01 oktober 2021

Fijn te horen dat jullie zo enthousiast zijn. Tot een volgende keer!


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij Le Mortier. Mooie, verrassende gerechten, prachtige opmaak, heerlijke smaken en top bediening. Een aanrader.

DAP op 30 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 30 september 2021

Fijn te horen dat je zo lekker gegeten hebt. Tot een volgende keer!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een geweldig restaurant! Heerlijk eten, de alcoholvrije drankjes zijn super (de wijn ook ;-). Echt een aanrader.

Marion op 29 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 29 september 2021

Dank voor je fijne reactie.. Graag tot een volgende keer.


"Heerlijk! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Van begin tot eind, geweldig! De wijnen erbij waren een schot in de roos. Kreeg de mogelijkheid een extra gang te kiezen, zwezerik. Dat vond ik erg prikkelend, dus gedaan. Kwaliteit was hoog; kleine hapjes en toch met bijzonder veel smaak. Vegan hapjes om van te smullen. Bijzondere smaak combi's èn zeer goed geinfor...

Lees hele review

Van begin tot eind, geweldig! De wijnen erbij waren een schot in de roos. Kreeg de mogelijkheid een extra gang te kiezen, zwezerik. Dat vond ik erg prikkelend, dus gedaan. Kwaliteit was hoog; kleine hapjes en toch met bijzonder veel smaak. Vegan hapjes om van te smullen. Bijzondere smaak combi's èn zeer goed geinformeerd personeel die alles zien. Kortom, voor herhaling vatbaar. Van begin tot eind in de watten gelegd. Heerlijke ervaring.

Chantalala op 24 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 24 september 2021

Fijn te horen dat je zo genoten hebt. Tot de volgende keer!


"Verrassend origineel betaalbaar eten."
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Verrassend goed voor een leuke prijs. Ook voor personen die geen alcohol drinken een leuk all inclusief menu met alcohol vrije bubbels en cocktails. Aanrader!

Stephan op 23 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 23 september 2021

Dank voor je fijne reactie.. Graag tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Mortier

Keuken: Frans

Restaurant Le Mortier opende in maart 2016 haar deuren in de Haarlemse binnenstad. Het concept is simpel: smaakvolle en oogstrelende gerechten voor een aangename prijs. Geniet van de Franse keuken met soms verrassende internationale elementen!

Wijn en spijs gaan bij Le Mortier hand in hand. Bij elk gerecht selecteren de chef en zijn team mooie, elegante kwaliteitswijnen die de smaak van het gerecht versterken. Veel wijnen worden ook per glas geschonken.

Geniet van de culinaire gerechten van restaurant Le Mortier!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden