Le Mortier

€ 79,-

4-gangen all-inclusive Rising Star diner

Le Mortier

Frans
9,4 (60 reviews)
98%

4-gangen all-inclusive Rising Star diner € 79,-

Reserveer een tafel
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
4-gangen all-inclusive Rising Star diner
€ 79,-

Le Mortier is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star en is dan ook een veelbelovende kanshebber voor die gewilde Michelinster.

Le Mortier serveert nu een exclusief 4-gangen all-inclusive Rising Star diner voor slechts € 79,-. Het diner bevat tafelwater, koffie/thee en wijn.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Le Mortier!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 19 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 60 mensen zeggen over Le Mortier

9.4 Gebaseerd op 60 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer smakelijk erg goed verzorgd diner.

Sander Bauritius op 20 oktober 2021
Geverifiëerd
Team Le Mortier heeft gereageerd op 20 oktober 2021

Fijn te horen dat jullie zo genoten hebben. Tot snel een volgende keer!


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten en gedronken. Heel relaxede sfeer. Goed service. Al met al, een vervolg bezoek waard.

Bala op 14 oktober 2021
Geverifiëerd

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond, heerlijk gegeten, alle gerechtjes waren zeer smaakvol. Alle tijd werd er genomen, met recht een avond uit. Wij komen zeker terug!

Mjammie op 08 oktober 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 08 oktober 2021

Fijn te horen dat jullie zo lekker gegeten hebt. Tot snel een volgende keer!


9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, en de wijndrinkers hebben genoten van de goede wijn.

Lia de Schutter op 07 oktober 2021
Geverifiëerd
Team Le Mortier heeft gereageerd op 07 oktober 2021

Dank voor je fijne reactie


"Verjaardag diner "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Zeer attent ontvangen door de gastheren. Ballonnen met 'bon anniversaire' op de tafel en een glas crémant uit de Loire om de avond mee te beginnen. Bijzondere amuzes, heerlijke gerechten. Fijn dat je een gerecht nog kon wisselen.
Vegetarisch voorgerecht met cèpes, tussengerecht met heilbot of zwezerik.
Mooie wijn/spijs combinaties in een gezellige ambiance.

Niels op 05 oktober 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 05 oktober 2021

Fijn te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Mortier

Keuken: Frans

Restaurant Le Mortier opende in maart 2016 haar deuren in de Haarlemse binnenstad. Het concept is simpel: smaakvolle en oogstrelende gerechten voor een aangename prijs. Geniet van de Franse keuken met soms verrassende internationale elementen!

Wijn en spijs gaan bij Le Mortier hand in hand. Bij elk gerecht selecteren de chef en zijn team mooie, elegante kwaliteitswijnen die de smaak van het gerecht versterken. Veel wijnen worden ook per glas geschonken.

Geniet van de culinaire gerechten van restaurant Le Mortier!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden