Le Mortier

€ 79,-

4-gangen all-inclusive Rising Star diner

Le Mortier

Frans
9,4 (60 reviews)
98%

4-gangen all-inclusive Rising Star diner € 79,-

Reserveer een tafel
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Le Mortier

Deal
4-gangen all-inclusive Rising Star diner
€ 79,-

Le Mortier is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star en is dan ook een veelbelovende kanshebber voor die gewilde Michelinster.

Le Mortier serveert nu een exclusief 4-gangen all-inclusive Rising Star diner voor slechts € 79,-. Het diner bevat tafelwater, koffie/thee en wijn.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Le Mortier!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 19 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 60 mensen zeggen over Le Mortier

9.4 Gebaseerd op 60 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top eten en bediening "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten super service heerlijke avond

Sauve Heerde op 24 maart 2022
Geverifiëerd
Team Le Mortier heeft gereageerd op 24 maart 2022

Leuk om te horen! Bedankt voor het mooie compliment.


8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Mooi arrangement! Zeker met de bijpassende wijnen .

W v Meggelen op 16 maart 2022
Geverifiëerd
Team Le Mortier heeft gereageerd op 16 maart 2022

Dank voor de lovende woorden en graag tot snel!


"Aanrader! "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Vanwege de maatregelen moest ons diner 's middags plaatsvinden. Een bijzondere ervaring. Wij waren heel aangenaam verrast. Alle 5 gangen met zorg bereid. Origineel en fantastisch, ook voor het oog. Van het bijpassend wijnarrangement hebben wij ook genoten. De combinatie met elk gerecht was top. Een aanrader, dit res...

Lees hele review

Vanwege de maatregelen moest ons diner 's middags plaatsvinden. Een bijzondere ervaring. Wij waren heel aangenaam verrast. Alle 5 gangen met zorg bereid. Origineel en fantastisch, ook voor het oog. Van het bijpassend wijnarrangement hebben wij ook genoten. De combinatie met elk gerecht was top. Een aanrader, dit restaurant met vriendelijk, gastvrij en kundig personeel. Wij komen graag een keer terug.

Caro op 19 december 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 19 december 2021

Beste Caroline. Leuk te horen dat jullie zo genoten hebben van de gerechten en de wijnen. Graag tot een volgende keer!


8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en erg enthousiast over de wijnkaart

Anouk op 05 december 2021
Geverifiëerd

"Gelukkig kon het nog... "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Net nog fijn kunnen genieten bij het team van Mortier, goed gastgeverschap en prima eten

Mike op 27 november 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Mortier

Keuken: Frans

Restaurant Le Mortier opende in maart 2016 haar deuren in de Haarlemse binnenstad. Het concept is simpel: smaakvolle en oogstrelende gerechten voor een aangename prijs. Geniet van de Franse keuken met soms verrassende internationale elementen!

Wijn en spijs gaan bij Le Mortier hand in hand. Bij elk gerecht selecteren de chef en zijn team mooie, elegante kwaliteitswijnen die de smaak van het gerecht versterken. Veel wijnen worden ook per glas geschonken.

Geniet van de culinaire gerechten van restaurant Le Mortier!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden