De Kersentuin

Frans
8,2 (29 reviews)
79%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van De Kersentuin

Wat 29 mensen zeggen over De Kersentuin

8.2 Gebaseerd op 29 reviews. 79% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Genieten in de Kersentuin"
6.3 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 8

Een goede prettig ontvangst. Hoge verwachting werd helaas niet waargemaakt. Passende wijn bij de gerechten zijn vergeten, en persoonlijke aandacht ontbrak. Het eten was heerlijk, mooi opgemaakt en zeer smakelijk.

Trudy op 21 januari 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch eten in een ontspannen ambiance! We hebben gisteren met ons gezin de zestiende verjaardag van onze zoon gevierd. We werden verrast met een geweldig viergangen diner. Het wijnarrangement was subliem en de extra kaasplank was een genot! De bediening was bijzonder vriendelijk en attent. Kortom, we hebben genoten! Wij komen zeker nog een keer terug!

Jos Jonkers op 21 januari 2018

"Absoluut geen Blue Monday"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteren, op de meest deprimerende dag van het jaar, bij de Kersentuin gegeten. De regen kwam met bakken naar beneden. Mijn partner er ik werden warm onthaald door het bedienende personeel. Champagne vooraf. Een extra gang, 3 oesters voor hem en Pata Negra voor mij. Gevolgd door een 4 gangen diner. De borden waren ...

Lees hele review

Gisteren, op de meest deprimerende dag van het jaar, bij de Kersentuin gegeten. De regen kwam met bakken naar beneden. Mijn partner er ik werden warm onthaald door het bedienende personeel. Champagne vooraf. Een extra gang, 3 oesters voor hem en Pata Negra voor mij. Gevolgd door een 4 gangen diner. De borden waren prachtig opgemaakt, en de gerechten waren voortreffelijk. Vooral het hoofdgerecht (diamanthaas). De bediening was zeer attent. Ook al was het restaurant volgeboekt, we kwamen geen aandacht tekort. Warm en heel gelukkig weer huiswaarts gekeerd. Kortom, eten bij de Kersentuin is een absolute aanrader.

Calis op 16 januari 2018

"Uitstekend, maar het had nog beter gekund."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was voortreffelijk (zag er mooi uit en smaakte vooral erg goed) en de bediening heel vriendelijk. Toch helaas ook een paar minpunten: de Margarita cocktail voor mijn partner had een zoutrand van een centimeter(!), wat echt te veel van het goede is. De zeer geconcentreerde zoet-zure donkere saus bij het diam...

Lees hele review

Het eten was voortreffelijk (zag er mooi uit en smaakte vooral erg goed) en de bediening heel vriendelijk. Toch helaas ook een paar minpunten: de Margarita cocktail voor mijn partner had een zoutrand van een centimeter(!), wat echt te veel van het goede is. De zeer geconcentreerde zoet-zure donkere saus bij het diamanthaas hoofdgerecht was zo royaal, dat alles er naar smaakte. En dat het restaurant zelf alvast een fooi van €17,64 op een rekening van € 153,20 zette - weliswaar optioneel maar toch - vind ik gewoon niet kunnen. Gebeurt de laatste tijd steeds vaker en ik kan het niet anders zien dan als een verkapte prijsverhoging daar waar de restaurants in Nederland toch al niet tot de goedkoopste in Europa behoren. Desalniettemin hebben we een hele fijne avond gehad en juist daarom had ik geen zin in gedoe aan het eind over de rekening.

Koos de Jong op 13 januari 2018

"Gewoonweg uitstekend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op zaterdagavond hier gedineerd met een Gastronomisch 4-ganen menu. Begonnen met een prosecco, daarna een kleine amuse die een grote smaakexplosie teweeg bracht. Heel fijn! De gerechten volgenden elkaar op in smaak van vis naar het hoofdgerecht met hert. Super zacht en beetgare mini spruitjes. Daarna een chocolade d...

Lees hele review

Op zaterdagavond hier gedineerd met een Gastronomisch 4-ganen menu. Begonnen met een prosecco, daarna een kleine amuse die een grote smaakexplosie teweeg bracht. Heel fijn! De gerechten volgenden elkaar op in smaak van vis naar het hoofdgerecht met hert. Super zacht en beetgare mini spruitjes. Daarna een chocolade dessert en een koffie begeleid door friandise. Gewoonweg uitstekend! We hebben genoten! Heren koks, chapeau!

Otto op 17 december 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Kersentuin

Keuken: Frans

Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.


Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.


Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden