Knife fork icon red

FYRRE seafood bar

7,7 (5 reviews)
100%

Wat 5 mensen zeggen over FYRRE seafood bar

7.7
(5 reviews)
Eten
8.4
Service
8.0
Sfeer
6.8
100%
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

bij toeval hier terechtgekomen omdat ik nog een bonnetje had bewaard na een Blokker aankoop om met korting een verrassingsmenu te eten. Tussen alle restaurants die aan die actie meededen sprak Fyrre me aan, ook omdat ik erg va vis houd.Maar dat het werkelijk zó goed was hadden we niet verwacht. Deze chef heeft het i...

Lees hele review

bij toeval hier terechtgekomen omdat ik nog een bonnetje had bewaard na een Blokker aankoop om met korting een verrassingsmenu te eten. Tussen alle restaurants die aan die actie meededen sprak Fyrre me aan, ook omdat ik erg va vis houd.Maar dat het werkelijk zó goed was hadden we niet verwacht. Deze chef heeft het in de vingers en kookt met liefde en dat proef je. Alles was heerlijk: van de oesters, via de heerlijke fris/pittige ceviche, en de romige bouillabaisse met mooie op de huid gebakken stukjes vis en veel schelpen erin t/m de heerlijke chocoladefondant met cocosijs. De huiswijn een Picpoul de Pinet was ook prima.Complimenten!

Annemarie van Pol op 09 februari 2020
Geverifiëerd

"Verrassend"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Allereerst, jammer voor de kok dat de uitstraling van het etablissement het niet haalt bij de kwaliteit van de keuken!
Zeer smakelijke gerechten, goede wijn en zeer gastvrije kundige bediening. Misschien laagdrempelig voor bepaald publiek, maar daardoor mis je wellicht ook een bepaalde doelgroep. Doch hebben we wèl...

Lees hele review

Allereerst, jammer voor de kok dat de uitstraling van het etablissement het niet haalt bij de kwaliteit van de keuken!
Zeer smakelijke gerechten, goede wijn en zeer gastvrije kundige bediening. Misschien laagdrempelig voor bepaald publiek, maar daardoor mis je wellicht ook een bepaalde doelgroep. Doch hebben we wèl gezellig gezeten en een genoeglijke avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar, ook zeer betaalbaar.

Brenda op 19 mei 2019
Geverifiëerd

"Prima"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Per gerecht wisselt de finesse compleet. Voor ons vier gangen diner starten we met twee Oesters uit Grevelingen, erg goed. Eerste voorgerecht was een prachtige ceviche van schelvis, goed op smaak gebracht met kruiden. Het beste gerecht van de avond. Daarna gepekelde zalm met (te) dikke plakken biet en mosterdzaad. ...

Lees hele review

Per gerecht wisselt de finesse compleet. Voor ons vier gangen diner starten we met twee Oesters uit Grevelingen, erg goed. Eerste voorgerecht was een prachtige ceviche van schelvis, goed op smaak gebracht met kruiden. Het beste gerecht van de avond. Daarna gepekelde zalm met (te) dikke plakken biet en mosterdzaad. Mooi gepresenteerd, lekker maar niet verrassend. Als hoofdgerecht een zoute bouillabaise met schelvis en vongole. Smaken kwamen niet tot z'n recht door het zout, na terugkoppeling hoorden we van de chef dat hij het wel in orde vond. Ok dan.
Chocolade moelleux met kokosijs, erg lekker. De alcoholvrije cocktail met tonic, kruiden en grapefruit was erg lekker, net als de zelfgemaakte limonade met gember. Wijnen ook goed. Kraanwater werd automatisch bijgevuld.

Guido Hamers op 12 mei 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten.

Sherida op 28 maart 2019

6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

Vriendelijke bediening en goed en smakelijk eten

Marlene op 28 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Javastraat 40 094HJ Amsterdam

Over FYRRE seafood bar

Visbar Fyrre (Deens voor ‘veertig’, wat het huisnummer van het restaurant is) in de Javastraat is de op plek voor iedereen die in een ontspannen setting wil genieten van bijzondere visgerechten, oesters en lekkere wijn of een cocktail. Fyrre werkt altijd met de beste producten: kraakverse vis uit IJmuiden, oesters uit Zeeland en Normandië en zoveel mogelijk biologische groente. Het menu wisselt doorlopend om altijd te kunnen werken met wat op dat moment in het seizoen is.

Chef en eigenaar Folkert Scheper is geïnspireerd geraakt door de Scandinavische Keuken, die hij weet te combineren met de Hollandse en Franse keuken. Maar ook schroomt hij niet om Japanse azijnen en dergelijke te gebruiken om verrassende gerechten te maken. Vers, fris en licht eten waarin de allerbeste vis centraal staat.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden