Old Dutch Restaurant

Amerikaans | €€
8,1 (14 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 14 mensen zeggen over Old Dutch Restaurant

8.1 Gebaseerd op 14 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top

RS op 05 juni 2023
Geverifiëerd

"Lekker gegeten "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk op de eerste verdieping! Leuk om bij het raam te zitten! Voor wie van veel vlees houd

Ellen berg op 14 april 2023
Geverifiëerd

"Eetcafé. "
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Om binnen te komen moesten we eerst een trap op waarvan de trapleuning heel erg plakkerig was en ook was het erg donker! Boven gekomen was een grote zaal wat meer op een eetcafé leek (op zich niet ongezellig)als op een restaurant, we kregen een plek toegewezen waarvan het tafeltje wiebelde. We lieten ons verrassen d...

Lees hele review

Om binnen te komen moesten we eerst een trap op waarvan de trapleuning heel erg plakkerig was en ook was het erg donker! Boven gekomen was een grote zaal wat meer op een eetcafé leek (op zich niet ongezellig)als op een restaurant, we kregen een plek toegewezen waarvan het tafeltje wiebelde. We lieten ons verrassen door het verrassingsdiner waarvan het voorgerecht gamba’s met gegrilde groenten, het hoofdgerecht gegrild mals vlees met friet maar dezelfde groenten als het voorgerecht, het nagerecht een crème brûlée. Het smaakte goed maar variatie in de groenten had wel gemogen! Om af rekenen moesten we naar de kassa die bij de bar stond waar het ook erg donker was! Het personeel was vriendelijk.

Martha Jaquet (1 review) op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten. Het vlees was mals. De bediening was tevens zeer vriendelijk. Enige aandachtspunt is dat we lang op ons voorgerecht en hoofdgerecht moesten wachten.

Sarah op 17 oktober 2022
Geverifiëerd

"Prima"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten. Goed eetcafe maar prijzen zijn relatief hoog

Josefien De kok op 11 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Old Dutch Restaurant

Keuken: Amerikaans

In het hartje van het prachtige Breda, is het warme, stijlvolle Restaurant Old Dutch Restaurant gevestigd. Laat je verleiden door de prachtige gerechten van de keukenbrigade en ervaar de gastvrijheid van de bediening.

Old Dutch Restaurant is warm en intiem. Chic maar toegankelijk, voor iedereen op zoek naar kwaliteit in Breda. Een mix van oud en nieuw, modern en klassiek, zowel in het interieur als op de kaart.

Old Dutch Restaurant kent ook een Sports Bar, de perfecte plek om met je vrienden het gehele jaar sport te kijken op de vele schermen, of om na je bezoek aan het Restaurant een naborrel te doen. Het Restaurant en de Sports Bar zijn gescheiden van elkaar.

De ingang van Old Dutch Restaurant is gelegen aan de Grote Markt, ter hoogte van Grote Markt 8.

Wil jij ook voordelig en lekker kennismaken met de geweldige keuken van Restaurant Old Dutch Restaurant?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden