Zebs

Frans | €€
9,0 (7 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 7 mensen zeggen over Zebs

9.0 Gebaseerd op 7 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellig diner"
8.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 10

Een gezellige avond gehad met z'n vieren bij Zebs in het kader van de restaurantweek.
Het eten was echt lekker, wat kleine hoeveelheden, de wijn prima. Al met al zat je na drie gangen en een kop koffie niet propvol.
Een enkele keer moest je de bediening even helpen herinneren dat je bv nog een glas wijn besteld had. Dat zal wel door de drukte gekomen zijn, want het restaurant zat vol.

Hans op 30 september 2017

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Zoals altijd: Goed en lekker!!

Salvatore Roccuzzio op 21 november 2016

"ècht goed!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk diner voor twee beleefd bij Zebs. Goeie smaakcombinaties, zeer goed bereid en prachtig opgemaakt. Er loopt leuk en attent personeel rond. Wij komen zeker nog eens terug!

M & L op 23 september 2016

"Top"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gister hier met een goede vriendin gegeten. Het viergangen menu. Top! Smullen van het begin tot het eind. Verrassende smaken en allemaal even zacht en romig, zowel het zout als het zoet. De rose maakte het echt af. De bediening erg vriendelijk en prettig. We hadden een heerlijk avond die smaakt naar meer!

Annie op 08 september 2016

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en fantastische bediening. Wij komen zeker terug.

Freek op 14 augustus 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Toon telefoonnummer

Over Zebs

Keuken: Frans

Bij restaurant Zebs in De Bilt wordt uitgegaan van de drie belangrijkste levensvragen 'Waar komen we vandaan, waar gaan we naartoe en wat eten we vanavond'.


Het restaurant is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, schoonheid en mooie ontmoetingen, en doen hier dan ook alles voor. 


Restaurant Zebs vertrouwt erop dat door de aandacht en liefde die ze hebben voor mensen, eten en drinken het restaurant beter wordt en verder zal groeien.


Bij restaurant Zebs kunt u heerlijk genieten van heerlijk eten van hoogstaande kwaliteit in combinatie met professionele service, waar ze altijd klaarstaan om u een een suggestie voor een goed glas wijn aan te bieden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden