Dionysos Rotterdam

Grieks | €€
7,9 (12 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 12 mensen zeggen over Dionysos Rotterdam

7.9 Gebaseerd op 12 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"tegenvaller"
3.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 2

met een primerabon gegeten.
Lang wachten, ijskoude carpaccio, eenvoudige keuze, als dit normaal 39 euro moet kosten met extra kosten voor salade, voel ik me teleurgesteld.
Verwarming gaat loeihoog aan, omdat een gaste met korte mouwen het koud heeft!
Dat ik het bloedheet heb,telt niet.
Niet voor herhaling vatbaar.

Maria op 25 maart 2018

"Goeie wel"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Het eten was lekker. Vriendelijke mensen ook.

Sabine op 24 maart 2018

"Goed eten, matige bediening"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten bij Dionysos is goed maar de bediening matig. Wij moesten op tijd weg om naar de film te gaan en hebben dat tijdig kenbaar gemaakt. Het was geen probleem zei de bediening. Toch moesten wij vrij lang wachten na het voorgerecht tot het hoofdgerecht kwam. Nadat ik hier vragen over stelde vertelden ze dat het v...

Lees hele review

Het eten bij Dionysos is goed maar de bediening matig. Wij moesten op tijd weg om naar de film te gaan en hebben dat tijdig kenbaar gemaakt. Het was geen probleem zei de bediening. Toch moesten wij vrij lang wachten na het voorgerecht tot het hoofdgerecht kwam. Nadat ik hier vragen over stelde vertelden ze dat het voorgerecht kort daarvoor was afgeruimd, wat zeker niet het geval was. Verder kwam de bediening vragen of we nog iets te drinken wilden, terwijl er kort daarvoor flesjes waren gebracht. Niet erg oplettend dus.

Rodney op 17 maart 2018

7.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 6

We hebben heerlijk gegeten, bediening was goed! Jammer dat het helemaal niet druk was maar het was dan ook dinsdag.

Mariella op 14 maart 2018

"Lekker gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het heeft ons goed gesmaakt bij Dionysos. De bediening was heel vriendelijk en voorkomend, professioneel. Het restaurant ligt ook heel gunstig op het Schouwburgplein, dichtbij de Doelen, etc. En je bent snel bij het Centraal Station.

Marianne op 27 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Dionysos Rotterdam

Keuken: Grieks

Al 30 jaar lang staat het Griekse restaurant Dionysos in Rotterdam voor hoge kwaliteit, goede service en Griekse gastvrijheid.


Je kunt hier genieten van Griekse specialiteiten, mezes, en vis en vlees van de houtskoolgrill.


In restaurant Dionysos vind je een aangename, huiselijke sfeer. Het is gelegen aan het Schouwburgplein, wat het restaurant ideaal maakt voor een diner of een drankje voor of na een voorstelling of avondje uit. 

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden