Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 123 mensen zeggen over In den Doofpot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We aten hier met de restaurantweek en hebben een top avond gehad! Bediening was ontzettend vriendelijk (is wel eens anders tijdens een restaurantweek), legde alles goed uit en vooral bij de kaas (goede keuze!) kregen we uitgebreide uitleg. De gerechten waren creatief en mooi om te zien, goede porties en er waren vee...
Lees hele reviewWe aten hier met de restaurantweek en hebben een top avond gehad! Bediening was ontzettend vriendelijk (is wel eens anders tijdens een restaurantweek), legde alles goed uit en vooral bij de kaas (goede keuze!) kregen we uitgebreide uitleg. De gerechten waren creatief en mooi om te zien, goede porties en er waren veel extra dingetjes zoals meerdere kleine amuses en een pre-dessert. De kok kwam nog even aan onze tafel om te vragen of alles naar wens was en we hebben nog leuk nagepraat met de bediening bij het afrekenen. Het restaurant is erg smaakvol ingericht, huiselijk met een haardvuur. De prijs is wel fors maar we hadden het er absoluut voor over!
We hebben heerlijk gegeten bij In den Doofpot. Verrassende amuses tussendoor. Aan tafel wordt verteld wat voor wijn je krijgt, waar vandaan en welk jaar. Interessant om te weten. Service was goed, ze weten wel hoe ze het een en ander moeten overbrengen aan de gast. Jas wordt netjes bij je aangedaan. Je gaat erg tevreden weg!
Samen met mijn vrouw vopor de lucnh geweest en dat wasuitstekend we hebben er van genoten zelfs op maandag middag. Alles was in balans zowel het voorgerecht met kabeljauw en moskardini en het hoofdgerecht met een heerlijke rog op een bedje met erwten puree als nagerecht hadden we heerlijk ijs met een flambeerde appe...
Lees hele reviewSamen met mijn vrouw vopor de lucnh geweest en dat wasuitstekend we hebben er van genoten zelfs op maandag middag. Alles was in balans zowel het voorgerecht met kabeljauw en moskardini en het hoofdgerecht met een heerlijke rog op een bedje met erwten puree als nagerecht hadden we heerlijk ijs met een flambeerde appel van gelei.
op de achtergrond hoorde vrolijke koks bezig wat een goed gevoel geeft omdat er met passie gewerkt werd dus een ster waardig
In het kader van de restaurantweek gisteren de lunch genoten in In Den Doofpot (IDD). En wat een genot was dat weer: heerlijke gebakken oesters, daarna een goed aangeklede skreifilet (jonge kabeljauw uit Siberische wateren), gebakken rogfilet en eendenborst met de lekkerste bitterbal van eendenbout, die ik ooit heb ...
Lees hele reviewIn het kader van de restaurantweek gisteren de lunch genoten in In Den Doofpot (IDD). En wat een genot was dat weer: heerlijke gebakken oesters, daarna een goed aangeklede skreifilet (jonge kabeljauw uit Siberische wateren), gebakken rogfilet en eendenborst met de lekkerste bitterbal van eendenbout, die ik ooit heb geproefd. Bijpassende wijnen vormden met het eten een mooie combinatie. En dat alles geserveerd in een warm bad van IDD-gastvrijheid in een prachtig pand. Reach for the stars!
Restaurantweek lunch menu: 9!
Wij aten vooraf lamellen van skreifilet, prachtig geserveerd met roze peper, bundelzwam en Moscardini.
Het hoofdgerecht bestond uit de zeer smakelijke Veluwse eendenborst, met bitterbal van eendenborst en creatie van biet. Wederom was de presentatie een feest.
De geflambeerde anana...
Restaurantweek lunch menu: 9!
Wij aten vooraf lamellen van skreifilet, prachtig geserveerd met roze peper, bundelzwam en Moscardini.
Het hoofdgerecht bestond uit de zeer smakelijke Veluwse eendenborst, met bitterbal van eendenborst en creatie van biet. Wederom was de presentatie een feest.
De geflambeerde ananas tumtum met rozemarijn ijs achteraf onovertroffen.
De Zuid Afrikaanse sauvignon paste voortreffelijk, maar is met 7,00/ glas wat aan de prijs
Prachtig porcelein; fijne persoonlijke bediening in een heerlijke warme atmosfeer.
Zonder twijfel een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over In den Doofpot
Keuken: Klassiek, Midden-Oosters
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.
Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.