Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 123 mensen zeggen over In den Doofpot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onze hoge verwachtingen werden hier helaas niet waargemaakt. Voor- en hoofdgerecht waren goed. Nagerecht burning pineapple maakte naar spiritus en vonden we een vreemd gekozen combinatie. 7,- voor de (rode) huiswijn vonden we vrij fors gezien de zeer kleine hoeveelheid die geschonken werd. Bovendien betrof het welis...
Lees hele reviewOnze hoge verwachtingen werden hier helaas niet waargemaakt. Voor- en hoofdgerecht waren goed. Nagerecht burning pineapple maakte naar spiritus en vonden we een vreemd gekozen combinatie. 7,- voor de (rode) huiswijn vonden we vrij fors gezien de zeer kleine hoeveelheid die geschonken werd. Bovendien betrof het weliswaar een lekkere wijn maar beslist geen topwijn. Brood werd pas gerserveerd na het voorgerecht nadat we er om vroegen.
Verrassend en goed uitgebalanceerd diner; verfijnd van smaak en mooi opgemaakt.
De service blijft achter. Ontvangst kan persoonlijker en een taalcursus voor één van de obers is aan te raden.
Heerlijk eten, kwaliteit vd service varieerde per bediende, deze kon in sommigen gevallen iets losser. Een glimlach mag er wel vanaf. De wat jongere bediening vonden we wel erg prettig.
Het dessert was verassend en uitstekend gevonden.
Het was erg verrassend en lekker ! we hebben genoten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over In den Doofpot
Keuken: Klassiek, Midden-Oosters
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.
Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.