Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 123 mensen zeggen over In den Doofpot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, mooie ambiance, en fantastisch gezelschap, wat kan je je dan nog meer wensen als vrouw.........
De porties zijn erg klein, de smaak van de gerechten was voortreffelijk. De wijn per glas is met een prijs van 8 euro naar verhouding te duur.
De waterfles kwam steeds reeds geopend naar de tafel(kraanwater???)wel voor een prijs van 5 euro!!
De dame die ons de kaas kwam serveren had daar geen kaas van gegeten(!!) ...
De porties zijn erg klein, de smaak van de gerechten was voortreffelijk. De wijn per glas is met een prijs van 8 euro naar verhouding te duur.
De waterfles kwam steeds reeds geopend naar de tafel(kraanwater???)wel voor een prijs van 5 euro!!
De dame die ons de kaas kwam serveren had daar geen kaas van gegeten(!!) moest haar collega er bij halen.
Kortom: wij zullen er niet meer heen gaan.
Een absolute aanrader!
Kwaliteit/prijsverhouding slecht.Het eten was goed.De bediening matig. Alleen werden er wijn en waterflessen geopend en bijgeschonken zonder het te vragen. Er stond ook een fles te veel op de rekening. Ook niet sfeervol.Jammer.Een domper deze keer.Niet voor herhaling vatbaar!
Wegens omstandigheden waren wij een half uur te laat. Zwetend en puffend kwamen wij aan hopend op een plekje. Dat was gelukkig geen enkel probleem.
Het eten was heerlijk en de bediening kundig en vriendelijk. De wijnen zijn absoluut een aanrader.
Absoluut een geslaagd avondje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over In den Doofpot
Keuken: Klassiek, Midden-Oosters
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.
Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.