In den Doofpot

Klassiek, Midden-Oosters | €€€ | Menu
8,5 (122 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 122 mensen zeggen over In den Doofpot

8.5 Gebaseerd op 122 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zeer aangename verrassingen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gerechten, zalige wijn en dat alles met zorg geserveerd.

Ivonne Kool- van Eil op 23 maart 2014

"Alles goed!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

we hebben genoten!

PV op 16 maart 2014

"Heerlijk gegeten "
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, in dit restaurant hangt een erg informele gemoedelijke sfeer. Als u van lekker eten houdt maar niet van een super formele sfeer is dit echt een restaurant voor u.

Isabelle de Rooij op 15 maart 2014

"12 maart 2014"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Jammer dat de notities, die waren vermeld bij aangaan van reservering, als zijn wat niet gegeten mag worden en dat ik in een rolstoel zit, niet goed doorgekomen waren bij de bediening. Eten was prima , soms verrassend en soms was het niet uitdagend. De bijpassende wijnen waren uitstekend, echter de uitleg was summier.

Evert op 13 maart 2014

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

We komen reeds jaren vanuit Antwerpen speciaal naar Leiden om te genieten van de culinaire hoogtepunten van I, den Doofpot. Ook dit jaar was het diner erg geslaagd.
Door de aanwezigheid van enkele grotere gezelschappen, was de sfeer niet zo intiem en romantisch. Bovendien hadden we een tafeltje aan de deur, waardoo...

Lees hele review

We komen reeds jaren vanuit Antwerpen speciaal naar Leiden om te genieten van de culinaire hoogtepunten van I, den Doofpot. Ook dit jaar was het diner erg geslaagd.
Door de aanwezigheid van enkele grotere gezelschappen, was de sfeer niet zo intiem en romantisch. Bovendien hadden we een tafeltje aan de deur, waardoor een koude wind binnenkwam als de gasten een sigaretje gingen roken. De gezellige inrichting en bijzondere serviceaandacht van de "patron" en het personeel maakte deze ongemakjes ruimschoots goed.

Anoniem op 16 december 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over In den Doofpot

Keuken: Klassiek, Midden-Oosters

Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.

Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.

Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden