Knife fork icon red

Bar Bistro Côte

8,6 (46 reviews)

Wat 46 mensen zeggen over Bar Bistro Côte

8.6
(46 reviews)
Eten
8.7
Service
8.6
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Gezellig maar snelle keuken"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Vriendelijk en in de kerststemming gebrachte locatie. Frans sfeertje. Verschillende soorten zitplaatsen en tafels. Zowel beneden bij de bar als boven zitplaatsen en boven ook, niet hinderlijk, de toiletten. Het menu is divers en er bestaat mogelijkheid een 3 gangen menu te kiezen voor vaste prijs. Hiermee is de vou...

Lees hele review

Vriendelijk en in de kerststemming gebrachte locatie. Frans sfeertje. Verschillende soorten zitplaatsen en tafels. Zowel beneden bij de bar als boven zitplaatsen en boven ook, niet hinderlijk, de toiletten. Het menu is divers en er bestaat mogelijkheid een 3 gangen menu te kiezen voor vaste prijs. Hiermee is de voucher verkregen via Blokker direct van geen waarde want hiermee krijg je korting van 20 euro op twee drie gangenmenu's gekozen a la carte dus voor de volle prijs en dan is het verschil weg.
De bediening is voorkomend en snel. De witte wijn die ik geproefd heb, een sauvignon, was geurig en smakelijk. Het voorgerecht een rilette van eend met toast prima en het voorgerecht van mijn partner, een Italiaanse kaas en variaties van biet ook maar nogal grof en snel op het bord. Het hoofdmenu de tarbot met groene kool in kreeftsaus met garnaaltjes ging vergezeld van slechts een mini worteltje en was helaas lauw evenals de bijbehorende frietjes. We maakten er melding van en de serveerster zou het de keuken door geven....... Het gerecht had voor mij meer pit mogen hebben en was nogal karig van 22 euro! Het dessert daarentegen was prima. Een klassieke creme brullee met krokant korstje en lauw/warm en een overheelt citroentaartje. Ook de koffie zowel met als zonder caffeine was goed.

CAXC60 op 21 december 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prima locatie!

Hans Donze op 02 november 2019
Geverifiëerd

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Gelijk aandacht als je binnen komt !! Vriendelijk personeel, Ik denk dat wij een stagiaire hadden als ober. In het begin was hij wat Chaotisch maar later op de avond ging het steeds vlotter en kwam hij"los". Eten was goed, de wijnen ook. En natuurlijk enorm mooi gezelschap.. Dus een fijne geslaagde avond.

Peter-Paul van Tuijn op 30 oktober 2019
Geverifiëerd

"Prima eten, gezellige sfeer!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Met een kortingsactie hier terechtgekomen. Wij houden van klassieke franse geechten zoals escargots en steak tartare. Die shaar hier ruimschoots op de kaart er worden ook nog eens prima bereid.
Er dat alles in een sfeervolle franse ambiance. We gaan zeker nog eens terug!

bonvivant op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

"Gezellig avondje uit in s-Hertogenbosch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerijke Franse keuken met Top bediening.

Floor Bal op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Korte Putstraat 4 5211 KP 's-Hertogenbosch

Over Bar Bistro Côte

Bij Bar Bistro Côte kun je aanschuiven voor klassieke gerechten uit de Franse keuken met een unieke eigentijdse draai. Hetzelfde geldt ook voor het interieur; deze is modern en van nu, maar duidelijk te herleiden naar de klassieke Parijse bar. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, een borrel, een high tea en natuurlijk een verrukkelijk diner. Waan jezelf in Parijs en geniet van dit pareltje gelegen in 's-Hertogenbosch!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden