Bar Bistro Côte

Frans |
8,1 (132 reviews)
82% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 132 mensen zeggen over Bar Bistro Côte

8.1 Gebaseerd op 132 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Blijf hier weg!!!"
4.0 Keuken 2 | Service 5 | Sfeer 5

4 gangen diner gaan eten met restaurantweek, Voorgerechtje en soep waren niet bijzonder, maar nog wel ok. Om 12.30u binnen gekomen, en na enkele keren de ober te hebben aangesproken om 14.45 ons hoofdgerecht gekregen (er werd ons voor de wachttijd een drankje aangeboden). Met super veel honger aan het hoofdgerecht b...

Lees hele review

4 gangen diner gaan eten met restaurantweek, Voorgerechtje en soep waren niet bijzonder, maar nog wel ok. Om 12.30u binnen gekomen, en na enkele keren de ober te hebben aangesproken om 14.45 ons hoofdgerecht gekregen (er werd ons voor de wachttijd een drankje aangeboden). Met super veel honger aan het hoofdgerecht begonnen. Na de eerste hap meteen gestopt. Alles was koud, en de smaken waren verschrikkelijk. Hebben meteen een gesprek met de verantwoordelijke gevraagd en gezegd dat we het liefste zo snel mogelijk weg wilden. We hebben uiteindelijk alleen onze dranken moeten afrekenen. Met veel teleurstelling , een namiddag die bijna voorbij was en een lege maag zijn we naar de viskraam op de markt getrokken. Daar hebben we overigens heerlijk gegeten. 1 TIP ga hier niet naartoe!! Dit restaurant is niet waardig om mee te doen aan de restaurant week .

Dieter op 01 mei 2023
Geverifiëerd

"Leuk en lekker"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Gezellige sfeer, jonge maar aardige serveersters en prima eten.

Dd op 30 april 2023
Geverifiëerd

"Prima"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Vorige week zijn wij bij Cote gaan eten met de restaurant week deal. We waren met twee zwangeren (vooraf aangegeven), maar kregen voor het hoofdgerecht wel rood vlees. Met het feit dat we dit weigerde te eten had iets beter omgegaan kunnen worden. Verder was het eten prima, maar hadden we er meer van verwacht voor de prijs.

JV op 22 april 2023
Geverifiëerd

"Geweldig restaurant met heerlijk menu!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer goed restaurant! We hebben hier heerlijk gegeten, de bediening was vriendelijk en adequaat en de sfeer was warm.

Karin R op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Gezellig en vriendelijk "
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige zaak en vriendelijke bediening

Philip op 26 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Bistro Côte

Keuken: Frans

Bij Bar Bistro Côte kun je aanschuiven voor klassieke gerechten uit de Franse keuken met een unieke eigentijdse draai. Hetzelfde geldt ook voor het interieur; deze is modern en van nu, maar duidelijk te herleiden naar de klassieke Parijse bar. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, een borrel, een high tea en natuurlijk een verrukkelijk diner. Waan jezelf in Parijs en geniet van dit pareltje gelegen in 's-Hertogenbosch!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden