De Herberg van Smallingerland

€ 119,-

Fantastisch 5-gangen diner inclusief overnachting

De Herberg van Smallingerland

8,8 (146 reviews)
100%

Fantastisch 5-gangen diner inclusief overnachting € 119,-

Reserveer een tafel
Extra maatregelen gezondheid en veiligheid

Dit restaurant heeft extra gezondheids- en hygiëne maatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Deal
Fantastisch 5-gangen diner inclusief overnachting
€ 119,-

Aan het Muldersplein in Rottevalle, vind je de prachtige Herberg van Smallingerland. Kom langs en geniet van een heerlijke diner en een rustgevende overnachting.

U beleeft een culinaire reis door het beste wat de natuur en keuken biedt. Met de gedegen ervaring vanuit ‘sterren keukens’ kookt Chef Kees Meinderts kookt al vele jaren op topniveau. Gastvrijheid is de tweede natuur van de Herbergiers Aukje en Freddy. U zult hier dan ook snel thuis voelen.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke Fantastisch 5-gangen diner inclusief overnachting!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op: deze deal is alleen doordeweeks reserveerbaar.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 5-gangen diner inclusief overnachting (vrijdag+zaterdag)
€ 139,-

Aan het Muldersplein in Rottevalle, vind je de prachtige Herberg van Smallingerland. Hier moet u zijn als u met een uiterst tevreden en uitgerust gevoel weer naar huis terug wilt gaan.

U beleeft een culinaire reis door het beste wat de natuur en keuken biedt. Met de gedegen ervaring vanuit ‘sterren keukens’ kookt Chef Kees Meinderts kookt al vele jaren op topniveau. Gastvrijheid is de tweede natuur van de Herbergiers Aukje en Freddy. U zult hier dan ook snel thuis voelen.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke Fantastisch 5-gangen diner inclusief overnachting (vrijdag+zaterdag)!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op: deze deal is alleen geldig in het weekend

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 146 mensen zeggen over De Herberg van Smallingerland

8.8 Gebaseerd op 146 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten.Verrassende combinaties en tongstrelend.Prettige bediening. Wij komen hier regelmatig en zijn nimmer teleurgesteld. Een aanrader

Peter Brunsmann 29/9/13

Peter Brunsmann op 29 september 2013

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Prima avond gehad ondanks het feit dat de reservering niet doorgekomen was, wat natuurlijk voor een valse start zorgde omdat het restaurant vol was. Uiteindelijk zijn we geholpen doordat een extra tafel in de al behoorlijk volle ruimte geplaatst werd.
Het eten was redelijk spectaculair: niet het allerlekkerste da...

Lees hele review

Prima avond gehad ondanks het feit dat de reservering niet doorgekomen was, wat natuurlijk voor een valse start zorgde omdat het restaurant vol was. Uiteindelijk zijn we geholpen doordat een extra tafel in de al behoorlijk volle ruimte geplaatst werd.
Het eten was redelijk spectaculair: niet het allerlekkerste dat we ooit gegeten hebben, maar ontzettend spannend in de mond, waardoor je steeds uitkeek naar de volgende verrassing. De bediening was correct, maar had wel wat meer plezier in het werk mogen uitstralen.

Anoniem op 29 september 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Met vrienden gisterenavond het speciale menu menu genomen. We hadden min of meer hetzelfde menu verwacht als enkele weken geleden, waar wij toen zeer over te spreken waren. Tot onze verrassing bleek het een totaal ander menu te zijn, nog betere dan het vorig. Onze vrienden waren voor het eerst in deze locatie: zij ...

Lees hele review

Met vrienden gisterenavond het speciale menu menu genomen. We hadden min of meer hetzelfde menu verwacht als enkele weken geleden, waar wij toen zeer over te spreken waren. Tot onze verrassing bleek het een totaal ander menu te zijn, nog betere dan het vorig. Onze vrienden waren voor het eerst in deze locatie: zij zijn zeer kritisch en hebben in het verleden vele tientallen restaurants bezocht om over de kwaliteit van eten en organisatie te schrijven. Zij waren zeer lovend over alle drie hierboven genoemde punten. Daaraan nog toegevoegd dat de geserveerde wijnen van een prima prijs-/kwaliteitsverhouding waren.
De herberg van Smallingerland, een absolute aanrader dus. Onze complimenten aan eigenaars en de staf.

Marinus Suijkerbuijk op 28 september 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten voor een leuke prijs. Veel speciale gerechtjes en een uitgebreid menu (met de mogelijkheid om een extra gang te nemen).

Anoniem op 28 september 2013

8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

"Une adresse qui vaut le détour" , zoals de Michelingids dat zo netjes zegt
Absolute top in Noord-Nederland , doordacht gebruik van lokale ( Friese ) producten ,
zeer geslaagd 5-gangen+wijn arrangement , een must voor wie van lekker tafelen houdt ; de prijzen zijn niet exuberant

patrick vanreckem op 24 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rottevalle e.o.

Over De Herberg van Smallingerland

Keuken: Frans, Nederlands

Even onthaasten van de drukte en tijd hebben voor elkaar in een prachtige omgeving? Dan kan bij De Herberg van Smallingerland te Rottevalle. Ontdek de eigentijdse Nederlandse keuken en gastvrijheid van Friesland en geniet van verse, ambachtelijke en verrassende gerechten.

Treedt binnen in een charmant monumentale pand uit 1971 en laat je in de watten leggen. Van oorsprong was dit een plek waar mensen bij elkaar kwamen en feest vierden. Een complete avond uit, met z’n tweetjes, waarbij je door een topteam culinair verwend en verrast wordt.

De chef Freddy en zijn keukenteam gebruiken de beste lokale ingrediënten van uitstekende kwaliteit, bijvoorbeeld uit eigen moestuin of van de lokale leveranciers.
Gastvrouw Aukje zorgt dat jou niets tekort komt en adviseert graag in een keuze voor bijpassende wijnen of andere dranken.

Een overnachting maakt jouw avond uit compleet. Direct naast het restaurant ligt Teades Plak, een intieme vakantiewoning voor 2 personen met o.a. een luxe badkamer met whirlpool met massagejets.en een riante slaapkamer. De herberg is volledig gemoderniseerd, maar behouden met authentieke details. In de woonkamer geniet je van een sfeerkachel en met een kookeiland in de keuken voel je je al snel thuis.

Een ideale plek om je even terug te trekken. Een arrangement waar je culinair geniet en heerlijk kunt overnachten in je eigen herberg. Echt even tijd voor jezelf en voor elkaar. Kortom heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden