Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 277 mensen zeggen over 't Eethuysje
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben weer heerlijk gegeten!! Deze keer tijdens de Restaurantweek.
We kwamen een beetje druk binnen met telefoon aan het oor, wat niet goed was maar het restaurant leek nog niet klaar voor de restaurantweek. Normaal is er een apart menuutje maar nu konden we kiezen uit het 3 4 5 gangen chef/maandmenu, wat we pas later begrepen nadat we het hadden nagevraagd want we kregen gewoon de...
Lees hele reviewWe kwamen een beetje druk binnen met telefoon aan het oor, wat niet goed was maar het restaurant leek nog niet klaar voor de restaurantweek. Normaal is er een apart menuutje maar nu konden we kiezen uit het 3 4 5 gangen chef/maandmenu, wat we pas later begrepen nadat we het hadden nagevraagd want we kregen gewoon de kaart. Als je een je een extra gang wilde hebben dan moest je het normale bedrag van de kaart extra betalen maar het verschil tussen een 3 en 4 gangen chefs menu was 7,50, wat minder was. Het eten was weer zeer goed en de bediening werd later ook beter, maar we hadden niet het gevoel wat we normaal hebben als we hier eten.
een heel erg gezellig restaurantje, met vlotte bediening!Echt een aanrader!
heerlijk gegeten...restaurant was vol, maar niet hinderlijk vol. sfeer was gezellig, attente en vlotte bediening . "BoB" arrangement voor de wijnen was geen probleem.....!
Heerlijk buiten op het terras gegeten. Prachtige borden met smaakbommetjes. Gezellige bediening. Prima prijs voor deze mooie luxe gerechten. Top restaurant 👍
Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.
Over 't Eethuysje
Keuken: Frans
In het hartje van Castricum, in de dorpstraaat, zit in een uniek pand het gezellige restaurant 't Eethuysje. Naast het pand vind je een idyllisch pleintje waar het terras van het restaurant staat. Vanaf deze prachtige plek heb je uitzicht op de historische kerk van het dorp.
't Eethuysje wordt geïnspireerd door de seizoenen van het jaar. Hiervoor gebruiken ze dan ook seizoensproducten uit de streek. Deze dagverse producten worden gecombineerd waardoor bijzondere maar bovenal spannende creaties ontstaan.
Dat de keuken zo verfijnd is en de presentatie van de gerechten zo mooi, heeft alles te maken met de ervaring in de keuken. De chef en zijn brigade hebben veel kennis van technieken en ingrediënten en weten deze perfect te gebruiken.