Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant 't Lansink*

8,8 (140)

Wat zeggen mensen over Restaurant 't Lansink*

8.8
(140 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn man en ik hebben een heerlijke avond gehad.

JoMa op 10 oktober 2019

"Voortreffelijk eten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was bijzonder smaakvol, met aandacht voor de kleinste details. Uitmuntend! Ontvangst rommelig, geen idee waar we naartoe moesten, geen gastheer/vrouw bij binnenkomst

OK op 02 oktober 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fantastisch!

Tineke Dekker op 25 september 2019

"zeer geslaagde avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de zoveelste keer hebben we heerlijk gegeten bij het ster restaurant Lansink. De heerlijke verrassende gerechten, amuses en de wijnarrangement waren zeer goed. De persoonlijke aandacht, service, zeer alert personeel en de mooie entourage maakten het een onvergetelijke ervaring.
Een genot om mee te mogen maken, wij komen graag weer terug.

Bas en Mina Van Zalk op 09 oktober 2017

"restaurantweek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Sfeervolle plek om te eten in Tuindorp, gastvrije ontvangst, deskundige bediening en..... lekkere, verrassende gerechten met bijzondere smaken als schilderijtjes.

Odette de Vries op 09 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hengelo (Overijssel) e.o.

C.T. Storkstraat 18 7553 AR Hengelo (Overijssel)

Over Restaurant 't Lansink*

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten. De goed gesorteerde wijnkelder maakt de belevenis compleet.


Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, en gooide hoge ogen bij Gault MIllau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal.


Lars en zijn team koken met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld. Hij bezoekt de leveranciers het liefste zelf. ,,Je ziet de groenten groeien, en hoe de beesten leven. In overleg met leveranciers krijg ik precies in de keuken wat optimaal van smaak is. Dat is top”.


 


Wilt u Lars en zijn witte brigade echt aan het werk zien? Dat kan aan Lansink's eigen chef’s table, een unicum in Twente. In een aparte sfeervolle ruimte staan 3 hoge bartafels, met  maximaal 18 zitplaatsen. U kijkt Lars en de andere koks echt op de vingers en ziet hoe uw gerechten met toewijding tot stand komen. Wij serveren hier drie verschillende menu's, met speciaal door onze sommelier geselecteerde wijnen.Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hengelo (Overijssel) e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden